Copa América

Gólok helyett a lapokra fogadunk a Paraguay-Kataron

  • mr.blonde
megosztom

A B csoport találkozóján papíron Paraguay sokkal esélyesebb, de a friss Ázsia-bajnok Katar akár meglepetést is okozhat.

A B csoportban mindenki Argentína és Kolumbia versengését várja, ám Paraguay és Katar sem azért jött el a tornára, hogy feltartott kézzel asszisztáljon ehhez. A dél-amerikai alakulat a fogadóirodák számai alapján komoly esélyese ennek a találkozónak, azonban Katar nagyon feljövőben van, így kemény kis ütközet sülhet ki ebből a 90 percből.

Ami például a dél-amerikaiak ellen szól, hogy több, mint 1.5 éve nem játszottak igazi tétmérkőzését, a 2017-es vb-selejtezős mérkőzésük óta csak barátságos találkozókat játszott a gárda. Ezekben a meccsekben nem sok pozitívumot láthatunk, hiszen 7 nyeretlen meccset követően a Copa-felkészülés utolsó meccsén Guatemalát sikerült legyőznie Paraguaynak.

A meghívottként szereplő Katar ellenben komoly fejlődésen megy keresztül, ami nem csoda, hiszen a 2022-es vb házigazdájaként szeretnének egy ütős csapatot felépíteni. Az közel-keletiek jó úton járnak, hiszen februárban megnyerték az Ázsia-bajnokságot, a sztenderd vb-szereplős Japánt verve a fináléban.

Fotó: /footballpredictions.com

Mire érdemes fogadni?

A fentiek alapján egyáltalán nem biztos, hogy jogosak a bukik szorzói. Paraguay jelenlegi kerete nem hemzseg a sztároktól, bár nyilván minőségibb játékosok alkotják, mint az ellenfelet. Ugyanakkor a másfél éves "pauza" aligha tett jót a gárdának, a felkészülési mérkőzések eredményei alapján legalábbis ilyesmire lehet következtetni.

Amikor két különböző földrész csapatai feszülnek egymásnak, akkor nehéz jól belőni az esélyeket. Arra azonban számíthatunk, hogy Katar nem fogja olcsón adni a bőrét és előveszik a 4-5-1-es formációjukat, amivel támadásban komoly akadály elé állíthatják a dél-amerikaiakat.

Katt a részletekért!

Paraguay egykoron világsztár támadókkal bírt, most viszont a legnagyobb nevük a Newcastle-ben játszó Miguel Almirón. Nem véletlen, hogy a bukik a gólok számára +/-2-es egál határt húztak meg.

Kemény mezőnyjátékra lehet számítani, de ettől függetlenül nem biztos, hogy megéri belemenni az underbe.

A végeredményt is neccesenek érezzük, hiszen Katart azért egy ikszre akár jó is lehet. Ezek alapján inkább a lapok piacán érdemes szerintünk szemezgetni. Sok faultra számítunk, ebből pedig következik, hogy összejöhet az 5-6 lapos termés is.

{"headTitle":"Paraguay - Katar","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lapok száma 5.5 felett","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[2977573] 2019-06-16 21:00:00 Paraguay - Qatarx;
megosztom