Férfi kézi

Ezzel a tippel nyernénk a magyar-olaszon

  • mr.blonde
megosztom

Már biztos csoportelsőként várhatja az Eb-selejtező utolsó fordulóját a magyar válogatott, amely vasárnap Olaszország ellen zárja a kvalifikációt.

Fotó: keziszovetseg.hu

A vártnál talán valamivel nehezebben nyerte meg a szlovákok elleni idegenbeli selejtezős mérkőzését hét közben a magyar válogatott, ám a 21-20-as győzelem azt jelentette, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül biztosan a csoport élén zárja a selejtezősorozatot. A magyar válogatott vasárnap kora este Kecskeméten Olaszország ellen játssza utolsó meccsét a csoportban, az erőviszonyok alapján pedig nem is lehet kérdés, hogy ki a mérkőzés esélyese.

 

 

A magyar csapat sikerét 1.02-es szorzón kínálja a bet365, míg a hendikephatárokat +/-7.5 gólon húzták meg a bukik.

 

Az olaszok ellen az odavágón elég simára sikerült, októberben 30-23-as győzelmet arattunk idegenben is. Ebből kifolyólag szabták meg most is a hendit, viszont a mostani csapatunkból jó pár ász - így Lékai, Mikler, a visszavonuló Nagy László és Bánhidi Bence sincs ott a keretben - hiányzik majd.

Azt se felejtsük el, hogy ez a meccs már nem oszt nem szoroz, vagyis akárhogyan is nyilatkoznak az érintettek, azért nehéz lesz motiválni a gárdát egy gyengécske együttes ellen.

A kecskeméti helyszín nyilván a segítségünkre lesz, de ahogy a szlovákok, úgy az olaszok is a nagyon lassú támadásaikkal próbálják majd széttörni a játék tempóját.

A gólok számát illetően 52.5-ön állnak a határok, ami azt jelenti, hogy a mieinktől 30, az olaszoktól 22-23 gólt várnak a bukmékerek.

Összességében azonban ez a line inkább az over felé húz, hiszen a meccsnek nincs tétje, idehaza játszhatunk, illene a kiszolgálni a közönséget is, így a védekezés helyett inkább a támadásokra helyeződhet ezúttal a nagyobb hangsúly.

{"headTitle":"Magyarország - Olaszország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-16 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 52,5 felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom