Sportfogadás

Így tudsz villámgyorsan nyerő tippekhez jutni a bankkártyáddal

megosztom

A Logibeten Paypallal, Skrillel és a bankkártyáddal is vásárolhatsz előfizetést.

Partneroldalunk, Magyarország legkorrektebb és legprofibb tippadó szolgáltatása, a Logibet nemrég felmérést végzett az felhasználók körében azzal kapcsolatban, hogy vajon mennyire ismerik az előfizetési lehetőségeket, illetve az automatikusan megújuló fizetést. Noha nagyon sok felhasználó rendelkezik már Paypal- vagy Skrill-számlával, sokaknak új lehet, hogy a profi tippek megvásárlásához elég egy bankkártya is. Mutatjuk, hogyan!

A Logibetre való (akár facebookos) belépést követően 1, 3, illetve 6 hónapos előfizetések közül választhatnak a userek, akár a sima, akár a profitgaranciával ellátott PRO-csomagot illetően is. Minél hosszabb időre váltja meg valaki előfizetését, annál kedvezőbb áron juthat hozzá az összes tippmester tippjéhez.

Kattints az előfizetéshez és nyerj a Logibet profijaival!

A bankkártyás fizetés során a szokásos adatokat kell csak megadni, a címünket, a bankkártya számát, a CVC-kódot és a lejárat dátumát, vagyis csak azokat az adatokat, amelyeket bármelyik másik internetes vásárlás esetén is.

Mindemellett nagyjából 20 másodperc alatt egy Paypal-számlát is létrehozhatunk az előfizetéssel egy időben, ami később nagyban megkönnyíti a vásárlásainkat akár a Logibeten, akár bárhol máshol.

Tudtad? Magyarországon már mintegy 600 ezer embernek van Paypal-számlája, ami a világ egyik legnépszerűbb internetes pénztárcája.

Ha tehát vonakodtál eddig előfizetni a Logibetre, mert nem tudtad, hogyan kell, jó hírünk van, ugyanis az előfizetést bankkártyáddal is pillanatok alatt megválthatod.

És miért érdemes előfizetned a profi tippadó platform szolgáltatására? Nos, ez egyszeri előfizetési díjért bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz, a tippekről pedig a publikálást követően e-mailben értesítünk.

megosztom