U21-es Eb

Rajtol az U21-es Eb, lássuk hát a szorzókat

megosztom

A jövő nagy reménységeivel tűzdelt válogatottak két héten keresztül küzdenek majd a trófeáért.

Két húzónév, de akad még bőven. fotó: Twitter

Nagyban zajlik a holtszezon a klubfociban, de válogatott szinten újra komoly izgalmak várhatók. A Copa America és az Afrikai Nemzetek Kupája is tartogat izgalmakat, mégis az egyik legérdekesebb kiírásnak az U21-es Európa-bajnokság ígérkezik, ahol kontinensük legjobb fiatal tehetségeit csodálhatjuk meg akció közben.

A megmérettetést ezúttal Olaszország rendezi június 16 és június 30 között, az Eb-nagykövet pedig nem más, mint a serleget 2000-ben az Azurrival elhódító, majd legendává váló Andrea Pirlo, aki a következőket mondta az UEFA riportereinek.

 

 

Nagyon hasznos ez a kiírás, hiszen Európa legjobb válogatottjai csapnak össze. Sok játékos a legnagyobb bajnokságokban játszik, mint a Premier League, vagy a La Liga, ha ilyen játékosokkal csapsz össze, azáltal komolyat fejlődhetsz. Ez az egyik legjobb verseny.

- mondta lelkesen a 116-szoros válogatott Pirlo.

Amit érdemes még kiemelni, hogy kijutás szempontjából az egyik legnehezebb verseny ez, hiszen több, mint 50 nemzet pályázik a 12 helyre, tehát szinte nehezebb a részvételt kiharcolni, mint a felnőtt Eb-n vagy vb-n. A legjobbak három csoportban küzdnek majd az egyenes kieséses szakaszba kerülésért, az elosztás az alábbiak szerint alakult. 

A torna megnyerésének nehézsége a kvalifikálásnál kezdődik, de a lebonyolítás is elég meredek. A kvartettekből ugyanis csak az első helyezettek lépnek tovább és melléjük csatlakozik az összesítve legjobb második helyezett.

Mint azt a    szorzói is mutatják, a papírforma szerint egyedül Németország elődöntőbe jutása lehet sima, mivel az A- és a C-csoport is tartalmaz két végső sikerre is esélyes válogatottat.

A nagyobb szorzókra pályázók szemezgethetnek a legtöbb gólt szerző játékos piacán is. Nem okoz nagy meglepetést, hogy a sort a Lyon csatára, Moussa Dembele vezeti @9.00-szeres oddsszal, bár ha Szerbia is az esélyesek közt lenne, biztosan a Real Madridba igazolt Luka Jovics lenne az élen, bár annyira nem tűnik rossz üzletnek a rá szabott @13.00-as szorzó.

A végső győzelemre a bukik szerint ha egy hajszállal is, de a Háromoroszlánosok a legesélyesebbek. Közvetlenül mögöttük van a házigazda Azurri és a spanyol válogatott, akiknek a diadala egyaránt @5.50-szeres pénzt fizet, de a franciákat és természetesen a németeket sem szabad leírni.

A legnagyobb value azonban a fekete lónak kikiáltott Szerbiában lehet - déli szomszédaink a legkönnyebb kvartettben szerepelnek, így ha nem is nyerik meg a négyest, másodikként is megvan az esélyük az elődöntőbe jutásra. A csapat legutóbbi meccsei ugyan nem voltak túl fényesek, de keretükben több jövőbeli világsztár is található, így a @21.00-szeres odds szerintünk megérhet egy próbát.

Szerintetek ki nyeri az U21-es Eb-t?

bet365
megosztom