Kosárlabda

Az under lehet a nyerő a vasi klasszikuson

  • Tomihmv
megosztom

A két legjobb csapat vívja a finálét a kosárlabda-bajnokságban, avagy szombaton kezdődik a Körmend-Falco párharc!

Pazar döntő vár ránk. - Fotó: falcokc.com

Szombaton megkezdődik a magyar férfi kosárlabda-bajnokság fináléja, amely párharc három nyertes meccsig tart. A döntőt két vasi csapat, nevezetesen a Körmend és a Falco vívja meg, avagy óriási a tét mindkét együttes számára.

A Falco egy roppant sima elődöntőt követően érkezett a fináléba, ugyanis a Szolnokot búcsúztatta 3-0-val. Ám előtte a Kecskemétet is kisöpörte a negyeddöntőben, és azt megelőzően sem hibázott négy középszakaszbeli meccsén, vagyis zsinórban 10 (!) megnyert ütközetnél tart. Legutóbbi vereségét viszont épp szombati riválisának, avagy a Körmend otthonában szenvedte el.

A hazaiak a Falcótól picit eltérőbb úton jutottak el idáig, hiszen azon áprilisi sikert követően a középszakaszban háromszor is kikaptak (például Szombathelyen 24 ponttal), és amíg a negyeddöntőben a Sopront 3-0-ra verték, addig a Pécs ellenük 2-0-ról egyenlített az elődöntőben, de a szerdai, mindent eldöntő meccset végül 26 egységgel nyerték meg.

bet365

Nagyon nehéz tehát tippelni a találkozóra, főleg úgy, hogy most úgy tűnik, hogy a Szombathely van jobb passzban, de a Körmend lesz a pályaválasztó, amely csapat ráadásul idén négyből háromszor legyőzte a Falcót. A vendégek mellett szólhat, hogy öt nappal többet pihenhettek a fináléra, viszont a körmendiek meccsritmusban vannak, ami szintén nem hátrány.

Mindezek után, illetve a presztízsre és a tétre alapozva a kevés pontban látunk fantáziát, amivel BbAll nevű olvasónk is egyetért. Olvasónk szerint a Falco ráerőltethet a Körmendre egy kemény, brusztolós meccset, faulthatáros védekezéssel, ami egy igen alacsony pontos meccset eredményezhet. Így pedig egy kis apróval mi is megjátsszuk a bukmékerek általa kínált undert.

{"headTitle":"Körmend - Falco","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-15 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 165,5 pont","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom