Átigazolás

2.50-es szorzón fogadhatunk a Pool leendő sztárigazolására

  • ivan
megosztom

Sajtóhírek szerint Jürgen Klopp zöld utat adott a támadó megszerzésére, de az anyagiakban még meg kell egyezniük.

Úgy tűnik, hogy a pletykából lassan valóság lesz, avagy a Liverpool hivatalosan is ajánlatot tehet Nabil Fekiért. A Lyon 25 éves francia válogatott támadójának 2020-ig van érvényes szerződése a francia csapattal, így ha az Olympique szeretne komolyabb pénzt látni legnagyobb sztárjának távozásából, akkor ezen a nyáron kell továbbadnia rajta.

Nabil Fekir Liverpoolba tart?

Sajtóhírek szerint Jürgen Kloppnak nem lenne ellenére, ha Fekirrel bővülne a támadósora a Liverpoolnak és mivel a BL-győztes csapat egyelőre nem költött senkire, így bele is férhet a büdzsébe egy komolyabb igazolás.

A liverpooli tervek szerint Fekirnek 2024-ig szóló szerződést ajánlana a klub, évente pedig 4 millió eurót vághatna zsebre a prémiumok nélkül.

A CanalPlus újságírója szerint viszont egyelőre elég messze van a két klub álláspontja a játékos vételára körül. A francia riporter tudomása szerint a Lyon 50 millió eurót szeretne kapni Fekir játékjogáért, míg a Liverpool 30 milliós ajánlatot készítene elő.

Fekir játékjogának értékét a Transfermarkt egyébként 60 millió euróra taksálja, de mivel jövőre szabadügynökként ingyen igazolhatóvá válik, a Liverpool nyilván nem lesz hajlandó kifizetni érte a közel teljes összeget.

Az átigazolási piacokon kifejezetten erős Unibetmél mindenesetre egyre kisebb a Liverpool szorzója, jelenleg 2.50-es oddson fogadhatunk arra, hogy szeptember elején Fekir már a Vörösöket erősíti.

 

 

unibet

 

megosztom