Darts

Most még vaskos pénzt fizet Gary Anderson címvédése!

  • Cesc18
megosztom

A skót klasszis jól dobott a csapat-világbajnokságon, így bőven számolni kell vele a júliusi World Matchplayen is.

Skócia története során először nyerte meg a csapat-vb-t. - Fotó: PDC

Néhány napja Skócia győzelmével zárult a 2019-es hamburgi csapat-világbajnokság. Gary Andersonnak és Peter Wrightnak két elbukott döntő után sikerült révbe érnie. Ahogyan arra mi is felhívtuk a figyelmet, ez volt a skót duó nagy esélye, hiszen a hollandoknál és angoloknál is volt változás a korábbi felállásokhoz képeset. 

Persze bőségesen akadt kérdőjel a skótok kapcsán is, nem lehetett tudni például, hogy a tavasszal sérüléssel bajlódó Anderson milyen formát mutat majd. Most már megnyugodhatnak a Repülő Skót szurkolói, hiszen a kétszeres világbajnok abszolút kivette a részét a győzelemből. 

Az elkövetkezendő hetekben vélhetően egyre többet láthatjuk majd Andersont tábla elé állni, a nyár legnagyobb presztízsű versenyén, a július 20-án kezdődő World Matchplayen pedig akár már a csúcsformáját is megközelítheti.

Jelenleg partnerirodánk, a     10.00-szeres pénzt fizet arra, hogy Anderson megvédi a címét a World Matchplayen.  

Ez egy elég baráti odds a skótra, ha közel a legjobbját hozza, akkor ilyen magas oddsot szinte soha nem kínálnak rá egy torna előtt. Könnyen elképzelhető, hogy néhány hét után 10.00 alá csökken, ugyanis bőven van még ideje kihegyezni a formáját. 

Aki hisz benne, hogy Anderson a World Matchplayen komoly tényező lesz, érdemes már most megfogadnia, hiszen jobb esély mutatkozik arra, hogy ez az odds csökkenni fog, mint sem emelkedni. 

Te mit vársz Gary Andersontól az év hátralévő részében?

 

megosztom