Copa América

Gólkirály, gólpasszkirály, lőtt gólok - íme az irodák speciális ajánlatai a Copára

  • varin
megosztom

A hajnalban kezdődő Copára az Unibet kitűnő piacokkal kedveskedik a játékosoknak.

Néhány óra múlva megkezdődik a nyár talán legérdekesebb viadala, a 2019-es Copa América, amelynek Brazília ad otthont. A tornára korábban egy részletes beharangozó és egy tipp formájában már foglalkoztunk, most viszont nézzük meg, milyen speciális piacokkal várnak minket az irodák.

Fotó: Archív

A már jól megszokott végső győztes, gólkirály, csoportgyőztes triumvirátusra a     és az     is kínál szorzókat, érdemes lehet bizonyos kimenetelek esetén megnéznünk mindkét irodát. A speciális piacokat ezúttal az Unibet tárja elénk, mégpedig nem is akármilyeneket!

Minden csapat esetében fogadhatunk például arra, hány gólt lőnek majd a csoportmeccsek alatt. A legmagasabb Brazíliára a határ 7,5-tel, míg Argentínára például 5,5 a line. A nagyoknál tehetünk pénzt a gólkirályokra is, a Selecaónál Gabriel Jesus (3.50), az ősi riválisnál Lionel Messi (1.60) a favorit, míg a kihívók közül Falcao (3.00) és a Suárez-Cavani dupla (2.20) szállíthatja a gólokat.

Az egyéni elismeréseknél a legtöbb gólpasszos és a torna legjobbja címére is voksolhatunk, nem túl meglepő, hogy Neymar hiányában mindkét "sorozatban" Lionel Messi a favorit.

További piacokért és a 20 ezer forintos üdvözlő bónuszért + 3000 forintos exkluzív ingyenes fogadásért regisztrálj Te is a hatalmas kínálattal rendelkező    -re!

{"headTitle":"Példák a speciális piacokra az Unibeten","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-15 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A torna legjobb játékosa: Gabriel Jesus","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Legtöbb gólpasszt adja: Richarlison","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Brazília góljai a csoportkörben: 7,5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Uruguay házi gólkirálya: Gaston Pereiro","odds":"18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom