CFL

Rajtol a kanadai liga - + EV-s fogadás az első fordulóra

  • LuckyLuck
megosztom

Az Edmonton Eskimos kiütéses győzelemmel kezdheti a 2019-es szezont.

Az NFL szünetel, a CFL, azaz a Canadian Football League idei kiírása viszont péntek hajnalban veszi kezdetét. Ugyan ez a sorozat messze nem olyan színvonalas, mint az amerikai, de ettől függetlenül érdemes figyelemmel követni és bizalmat szavazni neki, mert akadhatnak +EV-s fogadások.

Rögtön az első fordulóban igencsak szűkre szabottnak tűnik a -10-es hendikep az Edmontonra a Montreal ellen. 

A vendégek tavaly meglehetősen pocsék szezont futottak, a 18 meccsükből mindössze 5-öt nyertek még és gyakorlatilag egy pillanatig sem volt esélyük a rájátszásra. Nagy változásra idén sem kell számítani a Montrealnál, egyes szakértők szerint még a 2018-asnál is rosszabb évük lehet. 

Elég nagy a zűrzavar az Alouettes-nél, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy néhány napja köszöntek el Mike Sherman vezetőedzőtől. Mindössze 1 évet kapott a csapatnál, pedig a 64 éves szakember az NFL-t is megjárta és többek között a legendás Brett Favre-al is együtt dolgozott. Nem túl jó ómen, ha szezonkezdés előtt nem sokkal cserélődik a head coach...

Irányító poszton is akadnak gondok a vendégeknél, jelenleg úgy tűnik, hogy az az Antonio Pipkin kaphatja meg a stafétát, aki mindössze 4 meccsen kezdett eddig és a CFL-es karrierje egy 3/8-as TD/INT mutatóval áll. 

Trevor Harris Ottawából Edmontonba tette át székhelyét. - Fotó: CFL

Az Edmontonnál viszont aggodalomra nincs ok. Ugyan Mike Reilly 6 év szolgálat után visszaigazolt a BC-hez, ám a klasszis QB-t egy igen jó név, Trevor Harris pótolja majd, aki tavaly ugyancsak 5000+ yardos szezont jegyzett.

Célpontok tekintetében sem lesz hiánya, hiszen az Ottawából jött vele Greg Ellinson, akivel folyamatosan 1000+ yardos szezonokat hoztak össze.

Szintén Edmontonba került DaVaris Daniels is, aki pedig a liga egyik legtehetségesebb elkapója. 

Védő fronton is erősítettek az Eszkimók, hiszen leigazolták a Hamilton két All-Star védőjét, Larry Deant és Don Unambát. 

A tavalyi két meccsüket egyaránt az Edmonton nyerte, méghozzá idegenben 21 ponttal, otthon pedig 16 ponttal. Ha azt vesszük, hogy 2018-hoz képest a Montreal gyengült, míg az Edmonton erősödött, akkor a 10 pont ismét kényelmesen meg lehet a két csapat között.

{"headTitle":"Montreal Alouettes - Edmonton Eskimos","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-15 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"EDM -10","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom