Tipp

Piszkosul erős tippünk van a Copára!

  • varin
megosztom

A brazilok végigverhetik a mezőnyt, de a többi meccsen is várunk gólokat.

A pénteki nap folyamán részletes beharangozóval jelentkezünk a Copára, amelyeknél kitérünk a hosszútávú fogadásokra is, ám most egy igencsak ajándékszagú tippre bukkantam az     kínálatában, amely egy külön postot is megér. Hat meccs alatt mindössze 16 gólt szeretnénk, ezt pedig barokkos túlzással akár a brazilok egymaguk meglőhetik.

Fotó: Reuters

Ez persze valóban túlzásnak tűnhet, de azért ne felejtsük el, hogy a 2018-as világbajnoki selejtezősorozat alatt majdnem 3 gólt átlagolt a Selecao ezen csapatok ellen, hazai pályán pedig Perunak és Venezuelának hármat, Bolíviának ötöt lőttek Firminóék. Otthon nagyon eredményesek, az pedig egészen biztos, hogy nem sablonos 1-0-kra játszanak majd a hazai rendezésű Copán. Csak tőlük én várok legalább kilenc-tíz gólt, ez pedig nagyban megkönnyítheti a dolgunkat.

A vb-selejtezők alatt ennek a négy csapatnak a mérkőzései átlagban 3,33 gólt hoztak.

Mint az a beharangozóból is kiderül majd, Bolívia igazi pofozógép lehet, Venezuela és Peru pedig távolról sem a védekezéséről híres. Ezt példázza az is, hogy a vb-selejtezőkön oda-vissza négy gólt láthattunk, de például az utolsó nyolc meccsük összesen 27 gólt hozott.

A 15,5-es határ nagyon csábító, a brazilok otthon szórakoztató futballra törekednek, Bolívia a kontinens leggyengébb alakulata, míg Venezuela és Peru masszív, korrekt csapat. Szerintem rendesen bombázható tipp itt az over.

{"headTitle":"Copa América 2019, A-csoport","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-15 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"15,5 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom