Tenisz

Erre fogadunk Fucsovics és Raonic visszavágóján

  • Cesc18
megosztom

Pénteken ismét egymásnak feszül Fucsovics Márton és Milos Raonic a stuttgarti zöld gyepen.

A felső és az alsó ágon is kialakult már egy-egy negyeddöntős párosítás Stuttgartban, amely meccsekre a pénteki játéknapon kerül sor. Magyar érdekeltség is lesz, miután Fucsovics Márton az első két kört kipipálva bejutott a nyolc közé, ahol azzal a Milos Raoniccsal nézhet majd farkasszemet, akitől tavaly a nyolcaddöntőben szenvedett vereséget. 

Fogadás a továbbjutóra    
Fucsovics Márton Milos Raonic
2.65 1.48
Most sem Fucsovics a párharcuk esélyese, ám a fogadóirodák alacsonyabb oddsot kínálnak a továbbjutására, mint egy évvel ezelőtt.

Ez egyrészről szólhat annak, hogy a magyar játékos folyamatos fejlődést mutat, másrészről Raonic kényszerpihenőjének, térdproblémái miatt ugyanis szűk három hónapig nem láthattuk játszani. 

Hétfőn tért vissza Stuttgartban, és tőle szokatlanul, egy páros meccsel hangolt. Kedden már egyéniben is pályára lépett és alaposan megszenvedett Alexei Popyrinnal. Döntő szett tie-breakben gyűrte le az ausztrált, épp úgy, mint szerdán Jo-Wilfried Tsongát. 

Fucsovics meccsabdákat hárítva jutott be a nyolc közé. - Fotó: ATP

A tegnapi játéknapon Fucsovics is rendesen megszenvedett a továbbjutásért, hiszen a döntő szettben 4-5-ös állásnál adogatóként három meccslabdát is hárítania kellett. Miután ezt megtette, további két gémet behúzva fordította a maga javára a Nikoloz Basilashvili elleni találkozót. 

Nagyon kellett ez Marcinak, hiszen a tavasz során akadt néhány olyan meccse, amit nyert helyzetből veszített el, most viszont neki sikerült a szakadék széléről visszajönnie. 

Vili jól játszott, bejöttek a nagy ütései és jól is ritörnözött. Próbáltam megtörni a ritmusát egy-egy nyeséssel, felpörgetett labdával. Viszonylag jól adogattam, sok ászt ütöttem. Fontos volt, hogy 1:3-nál a döntő szettben vissza tudtam brékelni. Örülök a negyeddöntőnek, pénteken felszabadultan játszhatok.

- írta Fucsovics a Facebook-oldalán, illetve hozzátette, hogy reméli Raonic ellen is sok magyar szurkol majd neki. 

 

 

Ami a tavalyi meccsüket illeti, az nem sok izgalmat hozott. Fogadóként nem sok vizet zavart a magyar, de ami ennél is nagyobb probléma volt, hogy adogatóként sem tudta tartani a lépést, így sima 6-2, 6-4-re nyert Raonic. 

Ennél azért most nagyobb ellenállásra számítunk Marcitól. Ugyan nem a legkedveltebb ellenfelei közé tartoznak a Raonic-típusú nagy szervás játékosok, de ha a saját játékaira fókuszál, akkor a rövidítésekben már bármi megtörténhet. 

A kanadai adogatása egyébként remekül működött az első két meccsén, több, mint félszáz ásznál jár már és a lejátszott 6 szett alatt mindössze egyszer veszítette el az adogatójátékát. 

Bízunk benne, hogy Marcinak legalább az első szettben sikerül tartania a lépést.

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Milos Raonic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-14 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. szett - 10.5 játék felett","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom