Kosárlabda

Újabb erős tippünk van, ezúttal a másik kosár elődöntőre

megosztom

A Pécs 0-2-ről egyenlített a magyar férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjében, de a mindent eldöntő meccset szerdán, Körmenden rendezik.

Az ötödik meccs dönt a Körmend-Pécs párharcban. - Fotó: Facebook

Amilyen sima volt a Falco-Szolnok (3-0) elődöntő, olyan fordulatos a Körmend-Pécs párharc. Két mérkőzést követően a vasiak 2-0-ra vezettek, azonban a Pécs hihetetlen küzdeni akarásról tett tanúbizonyságot, és kiegyenlített a sorozatban. Szerdán jön a mindent eldöntő ütközet.

Lélektanilag tehát a pécsiek várják jobb helyzetből a találkozót, viszont a Körmend lesz hazai pályán, amely csapat ezidáig csak egyszer, igaz, múlt pénteken épp a baranyaiaktól szenvedett vereséget idén otthoni környezetében. Azon az ütközeten egyébként még sok pont született, ám, ahogy haladunk előre az időben, annál kevesebb.

Az első felvonáson 163, a másodikon 160, a harmadikon 159, míg a negyedik, hétfői összecsapáson mindössze 132 pont esett. Látható, hogy fáradnak az együttesek, amit a vendégek és a hazaik mestere is megerősített. Sőt, Csirke Ferenc a pécsiek trénere azt mondta, hogy két nagyon fáradt csapat találkozik szerdán, és aki kicsit is jobban dob, mint a másik, az nyeri meg a találkozót és az jut a döntőbe.

bet365

A látható fáradtság mellett - ugye ez lesz a felek ötödik meccse 12 nap alatt -, a tét is óriási, hiszen a meccs győztese a párharc behúzása mellett a nagydöntőben is részt vehet. Ám a nagy akarásnak nyögés is lehet a vége, szerintünk ezért győztesre nem éri meg fogadni, hanem inkább a pontokban van az érték.

Abból is a kevésből, ami egyrészről fentebb olvasható, hogy miért, másrészről pedig, a hazaiaknál Delas sérülés miatt nem lép pályára, míg a vendégeknél Budimir a megszokottnál jóval kevesebbet játszhat sérülése miatt.

Mindkét játékos meghatározó láncszem saját csapatában, így pedig fontos pontok eshetnek ki mindkét oldalon.

Mindezek tükrében mi azon a véleményen vagyunk, hogy ez az ötödik találkozó a negyedikre hajazhat majd, ahhoz pedig az előjelek alapján ez, a bukmékerek által megszabott határ igen magasnak tűnik.

{"headTitle":"Körmend - Pécs","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 158 pont","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom