Tenisz

+EV-s fogadást mutatunk a nap rangadójára

  • Cesc18
megosztom

Kiváló meccsnek ígérkezik Lucas Pouille és Daniil Medvedev stuttgarti második körös ütközete.

Szerdán Stuttgartban és Hertongenbosch-ban is a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek. Előbbi helyszínen a 2017-es bajnok Lucas Pouille és a 3. kiemelt Daniil Medvedev mérkőzése zárja a mai programot, ami kifejezetten érdekes csatának ígérkezik. 

Fogadás a továbbjutóra    
Lucas Pouille Daniil Medvedev
2.65 1.48

A fogadóirodáknál Pouille az underdog, pedig a 25 éves francia az elmúlt két évben igen szépen teljesített Stuttgartban. Ahogyan említettük, két éve behúzta a trófeát, míg tavaly címvédőként az elődöntőig jutott. Medvedevnek viszont ez lesz az első stuttgarti fellépése, miután a korábbi években inkább Hertongenbosch-ban próbálkozott. 

Lucas Pouille egyik kedvenc versenye a stuttgarti. - Fotó: ATP

A franciának borzasztó hektikus éve van, hiszen Melbourne-ben élete első Grand Slam-elődöntőjét játszotta, azt leszámítva viszont inkább csalódást keltő eredményeket szállít. Talán a borításváltás meghozza nála a változást és füvön valamivel több győzelmet tud majd szerezni. 

Stuttgartban rögtön egy nehéz ellenféllel szembesült, ugyanis a füves tenisz specialista Feli Lopez volt az ellenfele. Egy végletekig kiélezett meccset játszottak, amit végül úgy húzott be Pouille, hogy két meccslabdát is hárított. Ezt követően párosban, Jo-Wilfried Tsongával az oldalán is játszott egy nagyon szoros meccset, ami döntő szett 15-13-mal lett az övék. 

Izgalmas napon van tehát túl a francia, ezek a győzelmek pedig az önbizalmának nagyon kellettek. 

Medvedevre is ráférne egy adag önbizalomfröccs, ugyanis az első négy hónapban fantasztikusan játszott és feljött a világranglistán egészen a 13. helyig, májusban viszont nem sikerült meccset nyernie. 

Madridban, Rómában és a Garroson is az első körben búcsúzott, ráadásul mind a három alkalommal döntő szettben kapott ki.

Nagyon nem esett vissza az orosz játéka, de nem jöttek a győzelmek és ez nyilván frusztrálja. 

Nagy kérdés, hogy a füves szezonban mire lesz képes, miután az elmúlt években elég felemás eredményeket jegyzett ezen a borításon. 

Az biztos, hogy Stuttgartban éppen Pouille ellen kezdeni nem a legszerencsésebb. 

Medvedvev erőnyerőként az első körben nem játszott, párosban pedig alapból nem indult, így ez lesz az első füves pályás tétmeccse a szezonban. 

Ez mindenféleképpen hátrányt jelenthet az orosznak és érdemes ilyenkor az első szettre fókuszálni. 

Pouille első szettes sikere 2.25-ös szorzóval kecsegtet, de mi még jobbnak tartjuk +1.5-ös hendikeppel megjátszani, így ha tie-breakben bukja a szettet, akkor is zöldül a tippünk. 

{"headTitle":"Lucas Pouille - Daniil Medvedev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-12 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. szett - Pouille +1.5 Game Hendikep","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom