La Liga 2

2.20-as szorzót húzunk a spanyol feljutási csatára

megosztom

A Deportivo és a Malaga kéz a kézben estek ki tavaly, viszont csak egyiküknek lesz esélye a visszajutásra.

A párosítást hallva sokan vonogathatják a szemöldöküket, hogy ez meg miért nem élvonalbeli meccs. Nagyot nem tévednek, hiszen tavaly még ott mérték össze tudásukat a felek, most viszont a Segunda Division Play-Offs elődöntőjében csapnak össze egy oda-visszavágós párharc keretében. Az első mecset Galíciában rendezik a Riazor Stadion közönsége előtt és a bukik alapján az előny megszerzésére a hazaiak a favoritok.

{"headTitle":"Deportivo La Coruna-Malaga","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Deportivo nyer","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/528399897","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/528399898","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Malaga nyer","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/528399899","bookmaker":"23"}]}

Pedig a formákat elnézve egyértelműen a vendégek tűnnek ki. A Malaga zsinórban öt megnyert meccsről érkezik a rájátszásba, ami pedig az igazi fűszer a történetben, hogy mesterük a korábbi Depor edző és játékos, Víctor Sánchez, akinek irányítása alatt eddig 6-1-1 a csapat mérlege. A trénert áprilisban nevezték ki Juan Muniz helyére, akivel gyakran szenvedtek az andalúzok, ám azóta rakétaként lőttek ki. Ez persze részben betudható a váltás pszichológiájának, de kétség kívül a helyes taktikát is megtalálta a 43 éves taktikus.

Fontos megjegyezni, hogy a Malaga a La Liga 2-ben csak rosszabb gólaránya miatt szorult a dobogó második helyére az idegenbeli tabellán - 21 meccsen 9 győzelem, 7 döntetlen és 5 vereség a mérlegük, 23-17-es gólaránnyal. Legjobb góllövőjük a játékra kész Adrán volt, aki tízig jutott, az ellenfél legnagyobb bombázója pedig Gonzalez, aki 16 góllal zárta az idényt.

A Depor Riazor Stadionban lejátszott találkozóinak mutatója is elég jól fest, hiszen 21 meccsből 10 alkalommal nyert és csak háromszor kapott ki a kevés tapasztalattal rendelkező, José Luis Martí által irányított együttes. Most azonban a liga egyik legerősebb idegenbeli csapata lesz az ellenfél, amely nem csak elöl, de hátul is nagyon erős - egyedül az automatikusan feljutott Granada kapott kevesebb gólt a túráin, mint a Malaga. 

Afelől ne legyen kétségünk, hogy a Depor bárkit el tud csípni ezen a szinten, a tény azonban, hogy az utóbbi tízből csak kettőt nyertek a Riazorban és hogy idén kétszer is csak döntetlenre futotta nekik a Malaga ellen arra enged következtetni, hogy az érték inkább az X2-ben rejlik. Gólparádéra aligha van kilátás, azonban ha az imént említett tippet a 'gólszám több, mint 0'-val kombináljuk, elég pofás kis oddsot kapunk a sorsdöntő összecsapás első felvonására.

{"headTitle":"Deportivo La Coruna-Malaga","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Döntetlen vagy Malaga + 0 gól fölött","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3052069] 2019-06-12 21:00:00 Deportivo La Coruna - Malagax;
megosztom