Tenisz

Speckó fogadással támadunk a német és a francia meccsén

  • Cesc18
megosztom

Kedden a német Peter Gojowczyk és francia Gilles Simon összecsapásából húznánk hasznot.

Vasárnap Rafa Nadal 12. Roland Garros-sikerével véget ért az európai salakszezon, ám egy pillanatig sem maradunk tenisz nélkül, ugyanis már a héten beindul a nagyüzem a füves pályás versenyeken. Az egyik legnagyobb múltra visszatekintő stuttgarti viadalon a keddi programban 10 egyéni mérkőzést találunk, ezek közül pedig leginkább Peter Gojowczyk és Gilles Simon ütközetén nem értünk egyet a bukmékerek szorzóival. 

Fogadás a továbbjutóra    
Peter Gojowczyk Gilles Simon
2.06 1.77
Az oddsmeterek a francia játékost favorizálják, miközben Simon hónapok óta hátsérüléssel bajlódik, ami miatt Párizsban is igen csúnya vereségbe nézett bele.

A fogadók is úgy gondolják, hogy túlzás a 34 éves teniszezőt ekkora esélyesnek kihozni és a kezdi 1.55 körüli oddsát már 1.80 környékére tornázták fel, míg Gojowczyk esetében 2.40-ről 2.05-re esett. 

Noha a német játékos sem élete szezonját futja, hiszen 16 vereség mellett mindössze 8 győzelmet jegyez 2019-ben, ugyanakkor a füves pályás szezon több sikerrel kecsegtethet a számára. 

Van egy jó szervája és a lapos ütéseit nehéz kezelni ezen a gyors borításon.

Gojowczyk mellett szól, hogy a múlt hétről van már egy füves pályát tétmérkőzése. Ugyan két tie-breakes szettben kikapott Lukas Lacko ellen, de ebből akkor is profitálhat. 

Természetesen a hazai közönség is egy újabb érv a német mellett, mint ahogyan az is, hogy győzte már le Simont, igaz, az idei februári meccsüket a francia döntő szettben nyerte. 

Mindent egybevetve, szerintünk nem Simon a meccs favoritja, ugyanakkor Gojowczyk szorzója már annyit esett, hogy ebben igazi értéket nem találunk. 

Az viszont tetszetős fogadásnak tűnik, hogy legalább 13 játékot nyer a német. Ez még úgyis zöldülhet, ha nem ő jut tovább, ha pedig két 6-tal kezdődő szettet behúzva nyer, az igen peches kimenetel lenne...

{"headTitle":"Peter Gojowczyk - Gilles Simon","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-11 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gojowczyk megnyert játékai - 12.5 felett","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom