EURO 2020

Megkétszerezhetjük pénzünket az izlandi-török meccsen

  • Tomihmv
megosztom

Az Európai-bajnoki selejtező H-csoportjának rangadóján, kedden este Izland Törökországot fogadja.

Ünderék a franciákat győzték le legutóbb. - Fotó: Twitter

Szombaton óriási meglepetésre Törökország hazai pályán legyőzte Franciaországot, így egyedüli százszázalékosként a csoport élére ugrott a H jelű hatosban. Azonban a hétvégi sikerük akkor ér valamit a törököknek, ha kedden jól teljesítenek Izlandon.

Ehhez pedig biztosan lesz egy-két szava a szigetlakóknak, akik az Andorra elleni sikert követően orbitális pofont kaptak a franciáktól, viszont szombaton, hazai pályán lenyomták az albánokat. Így pedig olyannyira összetömörült az élboly, hogy kedden egy esetleges izlandi sikerrel három kilencpontos csapat (a franciák borítékolható, hogy még idegenben is lenyomják az andorraiakat) is állhat a H-csoport élén.

A hazai sikerre pedig bőven mutatkozik esély, hiszen a felek a 2018-as vb-selejtezőben is egy csoportban voltak, és akkor Izland oda-vissza megverte a törököket. Azóta azért változott a helyzet, az északiaknak volt egy 15 meccsből álló (!) nyeretlenségi sorozata is, viszont úgy fest, hogy az Eb-selejtezőkre ismét magukra találtak. 

bet365

Lesz ugyan egy-két hiányzója a hazaiaknak, de a nagy nevek közül - Finnbogasson kivételével - mindenki ott van, így és a szombati eredménynek köszönhetően bizakodhatnak a keddi meccs előtt.

Na, de a törökök is hasonlóan érezhetik magukat, akik remek játékkal győzték le a világbajnoki címvédő franciákat. Sokan persze azt mondják, hogy Pogbáék nem vették teljesen komolyan azt a mérkőzést, de ez a törökök érdeméből mit sem von le. Mindemellett nem szabad elfelejteni, hogy a vendégeknek a franciák elleni volt zsinórban az ötödik sikerük, vagy bődületes formában vannak, továbbá nincs komolyabb hiányzójuk.

Mindezek után pedig szerintünk egy pazar meccsre van kilátás, ahol nagyon könnyedén előfordulhat az, hogy mindkét együttes betalál. Avagy bőven van potenciál ebben a fogadási opcióban, főleg, hogy 1.90-es oddsot kínálnak erre a fogadóirodák.

{"headTitle":"Izland - Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/512561913","bookmaker":"23"}]}
[2942072] 2019-06-11 20:45:00 Izland - Törökországx;
megosztom