EURO 2020

Még akár hendivel is megnézhetjük az olaszokat

  • varin

A görögországi kiütést követően egy másik balkáni csapat is beleszaladhat az olasz késbe.

Fotó: uefa.com

Elbukta a nyerhető mérkőzését, így lassan bravúrokra is szüksége van a bosnyák válogatottnak, amely az eddig hibátlan olaszok vendége lesz a J-csoport kedd esti játéknapján. A Squadra Azzurra még gólt sem kapott, a balkáni csapat viszont nincs jó formában, így a mérkőzés egyértelmű esélyese Mancini gárdája.

{"headTitle":"Olaszország-Bosznia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olaszország","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Bosznia","odds":"14.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Az olaszok talán még a vártnál is simább győzelemmel melegítettek, az athéni 3-0-s sikert követően pedig nagyon jó esélyük van jó formájukat tovább nyújtani. Roberto Mancini kerete rendkívül mély, így több játékos is pihenőt kaphat a görögországi hősök közül. Az előzetes kezdők alapján a változások leginkább a csatársort érinthetik, ahol Quagliarella bekerülhet a csapatba, de jó esély van Pellegrini vagy Bernardeschi játékára is. Bárhogyan is dönt a mester, hihetetlenül sok választási lehetősége van, akik közül bárkihez is nyúl, a potenciál biztosan megvan.

A bosnyákoknál már kissé más a helyzet. Prosinecki fiai játszottak az örmények és a görögök ellen otthon, míg a finnekkel idegenben, és bizony ezen három mérkőzésen a négy pont egy ilyen csoportban semmiképpen sem üdvözítő. Dzekóéknak kulcskérdés lehet a győzelem, hiszen a jól sikerült Nemzetek Ligája-szereplés nem igazán érne sokat, ha az Eb-kijutást elbuknák, márpedig a finnek a miniállam vendégei lesznek, így könnyen lehet, hogy el is húznak a bosnyákoktól öt ponttal.

[2941968] 2019-06-11 20:45:00 Olaszország - Bosznia-Hercegovinax

A horvát szakvezető dolgát nem könnyíti az sem, hogy kulcsjátékosok hiányoznak, így sem Kolasinac, sem Pjanic nem léphet pályára. Különösen a Juventus játékosának kiválása okozhat komoly fejfájást, nélküle ugyanis az utolsó négy meccsükön gólt sem lőttek.

Nem sok minden mutat abba az irányba, hogy meglepetés születik, Mancininek még az is beleférhet, hogy kísérletezzen kicsit. A 11-0-s gólkülönbség és a forma impozáns, így valószínűleg csak a győzelem különbsége lesz kérdéses.

{"headTitle":"Olaszország-Bosznia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olaszország -1.25","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2941968] 2019-06-11 20:45:00 Olaszország - Bosznia-Hercegovinax;