EURO 2020

Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország - Wales Eb-selejtezőre

megosztom

Az azeri győzelem révén csoportelsőként folytatjuk a negyedik meccsen, amelyen bravúr lenne az újabb három pont.

Sziklaszilárd bekkünk duplázni tudott Bakuban, csak így tovább, Willi! fotó: Origo

mr.blonde

Igazi erőpróba vár a magyar csapatra kedden este, hiszen a Gareth Bale-lel felálló Wales látogat Budapestre. Bár a csapatok legutóbbi mérkőzésre ellentétesre sikeredett, szerintem jogosak az oddsok és Wales egy hajszállal esélyesebb a győzelemre.

Bár a horvátok ellen 2-1-re alulmaradtak Ryan Giggs fiai, a második félidő képe alapján az egy pontra minimum rászolgáltak volna. Ez intő jel lehet a mieink számára is, hiszen a horvát védelem ellen ennyire sok helyzetet kidolgozni, az nem kis dolog.

Szerintem számunkra nagyon nem jön jól, hogy Rossi nem ülhet le a kispadra. A hazai közönség támogatása nyilván az előnyünkre lesz, viszont az azeriek ellen mutatott támadójáték a walesiek ellen szerintem kevés lesz. Pontrúgásokból itt kevésbé fogunk érvényesülni, hiszen ebben a műfajban az Eb-elődöntős ellenfél is kiváló.

Nem igazán tudnék az 1X2-es piacon jó tippet ajánlani, így egy extra magas szorzót szúrtam ki, amire a szotyipénzt esetleg felrakhatjuk.

Ryan Giggs a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy Bale egyre jobb formába lendül és ellenünk talán már gólt is szerezhet, méghozzá szabadrúgásból. Ez megragadt bennem  és találtam is egy erre hajazó fogadási lehetőséget az Unibet oldalán. A szélső kapcsán friss hír, hogy nem hajlandó elhagyni a Realt, szóval dolgozik benne a bizonyítási vágy, ha pedig jó napot fog ki, nem nagyon van olyan játékosunk, aki le tudná védekezni. Szabadrúgásból és átlövésből is extra Bale, szóval a 12-szeres szorzó megérhet egy próbát.

 

Tipp: 16-oson kívülről gólt szerez - Gareth Bale IGEN @ 12.00   

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

varin

A magyar csapat nem játszott verhetetlenül, míg a walesi nem játszott rosszul az előző mérkőzésen, így megspékelve az esélyeket Marco Rossi hiányával, reálisnak tűnik a háromesélyes találkozó. Mivel Szlovákiának nyerhető mérkőzése van, ha a magyar csapat meg akarja őrizni kedvező pozícióját, pontot kéne szereznie, ami igaz ez a walesiekre is. Ám amíg a mieinknek az x is vállalható eredmény egy egyértelműen erősebb csapat ellen, addig Bale-éknek itt nyerniük kéne, mert az azerieket leszámítva nemigen lesznek ingyen pontok.

Waleshez legutóbb a horvátok elleni meccset megelőzően az írek elleni találkozón volt szerencsém, ahol lefocizták a hazaiakat, ám az idegenbeli eredménysoruk azért nem túl veretes. Aaron Ramsey hiánya mindenképpen fontos tényező lehet, így egyértelműen a Real csillagán van a teher, hogy megnyerje a mérkőzést, de azért topligás rutinból nincs hiány náluk sem.

Fogadási szempontból elemezve a dolgokat, nem nagyon tudok vitatkozni sem a háromesélyes szorzókkal, sem pedig az under/over oddsokkal. Az érték talán a lapokban keresendő, a szlovén Matej Jug játékvezető ugyanis szeret sok lapot kiosztani. Nemzetközi szinten azért hatalmas rutinja nincsen, az elmúlt két évben csak négy meccsen bíráskodott, az egyik ezek közül a magyar-ausztrál volt, ahol 2-2 lapot osztott ki.

Kemény, sőt durva meccsre számítok, ha az azeriek ellen begyűjtöttünk három, a horvátok ellen egy, a szlovákok ellen pedig szintén három lapot, akkor a két kártya ma sem lehet akadály egy ennyire fontos meccsen.

 

Tipp: Magyarország 1.5 lap felett @1.57    

 

20190610095411

gb1

Szép kis körbeverés alakult ki a csoportunkban, de jelenleg az élen állunk. Ezt persze szinte lehetetlen lesz a selejtezősorozat végéig megőrizni, de a szlovákok elleni kezdeti kudarc utáni kétszer kilencven perc azért bőven adott okot a bizakodásra. A két válogatott nem igazán ismeri egymást, de az előzmények alapján egy mozgalmas, sok helyzetet hozó meccsre számíthatunk.

Ahogyan az előző három meccsünkön zsinórban, úgy szerintem most sem ússzuk meg kapott gól nélkül, de a Groupma-közönségének megtámogatásával és az egyre jobban festő támadásaink révén egyet mi is begyötörhetünk, így én a bő kettes szorzón mért ’mindkét csapat lő gólt’ opciót favorizálom. Hajrá fiúk!

 

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 2.05    

  

unibet

Tomihmv

Igazából varin és gb1 leírták előttem, hogy mire érdemes komolyabb pénzt áldozni, így az én tippem kicsit hajaz az övéjükre.

Szerintem érdemes lehet gólszerzőre fogadni, azon belül is Dzsudzsák Balázsra. Köszönhetően annak, hogy borítékolható (lásd varin indoklását), hogy lesz egy-két ígéretes helyről elvégezendő szabadrúgásunk, amit biztosan csapatkapitányunk lő majd kapura. Már pedig Dzsudzsák kiváló szabadrúgás lövő, amit Azerbajdzsánban is bemutatott, ám ott a hazai kapus hatalmas bravúrral védeni tudott. Ezen kívül átlövéseknél is lehet esélye kapitányunknak, de akár egy megítélt büntetőt is gólra válthat.

Így pedig szerintem megérhet egy kis aprót Dzsudzsákra csepegtetni, főleg, hogy borítékolható, hogy kezd, biztosan végig játssza a találkozót, a góljára pedig négyszeres pénzt fizetnének ki a bukmékerek.

 

Tipp: Dzsduzsák Balázs bármikor gólt szerez @ 4.00    

 


Ti mire fogadnátok a MAGYARORSZÁG-Wales Eb-selejtezőn?

 

 

[2942203] 2019-06-11 20:45:00 Magyarország - Walesx;
megosztom