EURO 2020

Jól fizetnek a gólszerzős piacok a világbajnok meccsén

  • varin
megosztom

Franciaországnak még cserecsapattal is illene elkalapálnia Andorrát. Gólszerzős piacokon támadunk.

A világbajnok franciák egy egészen gyalázatos mérkőzéssel hangoltak az andorrai kirándulásra, Griezmannék Törökországban érdemi gólhelyzet nélkül, teljesen megérdemelten kaptak ki 2-0-ra. A gallok most a miniállam vendégeiként kérhetnek bűnbocsánatot szurkolóiktól egy fiesztával, amihez jó alapot szolgáltathat Didier Deschamps mester rotálása.

A hírek szerint ugyanis többen kikerülnek a kezdőből, Mbappé, Giroud, Matuidi és Sissoko sem biztos, hogy ott lesznek kedden este, a csatársorból egyedül Griezmann ragadhat meg a csapatban. A Barcelona felé kacsintgató Grizi mellé Ben Yedder kerülhet be, aki akár egy 4-2-3-1-es felállás egyetlen igazi befejező csatára is lehet, míg a Sevilla játékosa mögött, kicsit hátravonva szerepelhet Griezmann, Lemar és Coman.

Fotó: Sevilla FC

Mivel ennyire felforgatott lehet a francia csapat, érdemes lehet körülnézni a gólszerzős piacon, ahol is az     ajánlatai hordozzák a legnagyobb értéket.

A tunéziai származású Ben Yedder első találata még várat magára, igaz, 79 percével nem mondhatni, hogy sok bizonyítási lehetőséget kapott. Ha kezd, akkor jó ötlet lehet vele gólt lövetni, amit 1.50-es szorzóért tehet meg.

Kingsley Coman nagyon jó évet zárt a Bayern Münchennél, amikor éppen nem volt sérült, fontos láncszeme volt a bajnokcsapatnak. 17 meccsen csak egy gólt szerzett Deschamps alatt, de az andorrai csapat ellen 2.23-as oddson megérhet egy próbát.

Törökországban nem jutott szóhoz, de Andorra ellen kezdhet Tanguy Ndombélé, akit a Lyon egyik legnagyobb értékének tartanak. Nem kifejezetten gólerős játékos, de 4.10-ért talán nem elrugaszkodott gondolat a középpályás gólja.

Végezetül vessünk egy pillantást a védekező játékosokra is, hiszen az elmúlt találkozókon többször lőtt egyet valaki a hátsó régiókból. A várható kezdők közül Umtiti és Varane gólja is 5.75-öt fizet, márpedig mindketten rendelkeznek már 4-4 találattal a Les Bleus színeiben.

{"headTitle":"Gólszerzős tippek az Andorra-Franciaország meccsre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ben Yedder","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ben Yedder 2 vagy több","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ben Yedder 3 vagy több ","odds":"11.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kingsley Coman","odds":"2.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tanguy Ndombélé","odds":"4.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[2942071] 2019-06-11 20:45:00 Andorra - Franciaországx;
megosztom