Tenisz

Brutálisan bezuhant a friss Roland Garros bajnoknő wimbledoni oddsa

  • Cesc18
megosztom

20.00 feletti odds helyett már csak 7.50-ért fogadható, hogy Ashleigh Barty a Garros után Wimbledonban is nyer.

A mögöttünk hagyott hétvégén véget ért az év második Grand Slam viadala, a Roland Garros. A férfiaknál nem történt meglepetés és Rafael Nadal 12. alkalommal szerezte meg a Muskétások Kupáját, a hölgyeknél viszont Ashleigh Barty személyében új bajnokot avattak. 

Barty első egyéni GS-címét nyerte Párizsban. - Fotó: WTA

A 23 éves ausztrál lány párosban már mind a négy major tornán döntőzött, egyéniben azonban most először jutott be a fináléba, amit nagy magabiztossággal meg is nyert. 

Némileg váratlan volt Bartytól, hogy éppen Párizsban húzta be az első egyéni GS-címét, hiszen korábban salakon nem igazán jegyzett erős eredményeket, illetve a játékstílusa is inkább füvön és kemény pályán hatékony. 

Valamelyest szerencséje is volt a sorsolással, de természetesen ez semmit nem von le az érdemeiből és friss Grand Slam-bajnokként különösen oda kell majd rá figyelni a füves pályás szezonban. 

Amelynek csúcspontja a július elején rajtoló wimbledoni torna lesz. A végső győztes piacon jelenleg Bartyt a harmadik favoritnak tartják 7.50-es szorzóval, ám néhány nappal ezelőtt, a Garros-sikerét megelőzően 20.00 felett fizettek rá. 

Brutálisan beesett tehát az ausztrál oddsa, aki valóban Wimbledon egyik favoritjának számít. Ez egyébként a napokban még tovább is csökkenhet, hiszen a fogadók körében elég népszerű, illetve, ha tornát nyer Wimbledon előtt, akkor akár Serenával azonos oddsot is kaphat. 

bet365

 

megosztom