EURO 2020

655-szörös oddsban találtuk meg a hatalmas value-t a magyarok meccsén

  • varin
megosztom

A 22bet napi különleges fogadásai között a magyarok meccse is szerepel.

A hatharom.com kínálatában szereplő legújabb fogadóiroda, a hatalmas piacokkal és még magasabb limitekkel operáló     két mérkőzést, a Magyarország-Wales és a Belgium-Skócia találkozókat kínálja speciális piacán, kötésben. Ezekből szemezgettünk!

Fotó: Facebook

Az oddsok alapján a legtutibb tippnek az tűnik, hogy mindkét meccsen, mindegyik félidőben lesz legalább egy lap. Ez 1.73-szoros szorzóval kecsegtet, míg mondjuk ha mind a négy csapat kapna félidőnként legalább 2 lapot, 995-szörös pénzt kaszálhatnánk.

A tuti és az őrült tippek között találhatunk néhány igen érdekes tippet.

Ha például mind a négy csapat elvégez legalább öt szögletet, 22-szeres pénzt kaszálhatunk, míg ha félidőnként mindkét pályán lenne legalább 6+6 szöglet, az 33-szoros zsetont érne.

Szintén izgalmas verzió a félidőnkénti legalább egy lap csapatonként, ez 51-szeres pénz reményében rakható, míg ha Belgium, Skócia, Magyarország és Wales is kapna 3-3 sárgát, az már 140-szeres pénzt érne.

A legnagyobb érték azonban egyértelműen egy 655-szörös oddsban van.

A tipp zöldüléséhez csupán az kell, hogy mind a négy csapat végezzen el legalább egy szögletet mindegyik sarokból, vagyis papíron 16 szöglettel zöldülhet a fogadás.

Nem kizárt, hogy a skótok összesen nem rúgnak négy szögletet, de a value szerintem megvan.

{"headTitle":"Belgium-Skócia + Magyarország-Wales speciális ajánlatok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindegyik csapat legalább öt szöglet a meccsen","odds":"22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindegyik félidőben legalább hat szöglet mindkét meccsen","odds":"33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"2-nél több gól, 3-nál több lap, 10-nél több szöglet mindkét meccsen","odds":"55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"1-nél több gól, 5-nél több lap, 12-nél több szöglet mindkét meccsen","odds":"499","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mind a négy csapat rúg szögletet mindegyik sarokból","odds":"655","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
megosztom