Tippjáték

Ki lesz a hős, aki elsőként rezegteti meg Wales hálóját? Tippeld meg és nyerj akár 100 eurót!

megosztom

Új és régi unibetesek, tippelésre felkészülni! Az azeri siker után nincs megállás és ez a dió már sokkal keményebb.

A magyar válogatott könnyed győzelemmel hozta el Azerbajdzsánból a nagyon fontos három pontot, megállás azonban nincs, hiszen kedden este már Wales legjobbjai ellen lép pályára Marco Rossi legénysége. Az izgalmakat, ahogy már megszokhattátok, szeretjük fokozni és ezúttal is játékkal készültünk Nektek. Partnerirodánkkal, az Unibettel karöltve 100 euró díjazású tippjátékot hirdetünk, lássuk hát a részleteket.

Tippeld meg az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével, hogy ki lövi az első magyar gólt a MAGYARORSZÁG-Wales Eb-selejtezőn és nyerj akár 100 eurót!

 

20190610095411

Ahogyan azt az Unibet vonatkozó piacán is láthatjuk, az első gól legnagyobb várományosa nem okoz túl nagy meglepetést – ő nem más, mint Bundesliga-légiós csatárunk Szalai Ádám, akire @6.40-es oddson fogadhatunk. Három támadónkat a középpályások követik az iroda listáján, akibe pedig lehet érték, az a nagyon túlárazott Nagy Ádám (@36.00) és az azeriek ellen duplázó Willi Orban (@15.00).

Tippeteket tehát érdemes a bukinál is megjátszani, hogy adott esetben dupla sikert és mégnagyobb profitot könyvelhessetek el!


A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!
 

2019 június 11. 23:59-ig

 

 • ha még nincs számlád, regisztrálj az      -re a hatharom.com linkjén!
   
 • Fizess be    -számládra!
   
 • Küldd el nekünk    -azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!
   
 • FONTOS: az Unibetre korábban regisztrált felhasználóink is kvalifikálhatnak a nyereményre, amennyiben már elküldték az azonosítójukat és be is fizettek számlájukra a játék ideje alatt (június 10. 12:00 - június 11. 23.59).

 

141
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, hogy ki szerzi a magyarok közül az első gólt a MAGYARORSZÁG-Wales Eb-selejtezőn. Tippedet a mérkőzés kezdőrúgásáig (20:45) adhatod meg. 
 
Az a felhasználó nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja az első magyar gól szerzőjét. Amennyiben nem szerzünk gólt, akkor a "nem esik magyar gól" opcióra tippelők közül kerülnek ki a nyertesek.
 
Amennyiben többen is eltalálják a mérkőzés első góljának pontos idejét és mind kvalifikáltak a nyereményre, akkor a 100 euró arányosan szétosztásra kerül.
 
A játékban bármely regisztrált felhasználó részt vehet, azonban csak az jogosult a nyereményre, aki a     regisztrációját a hatharom.com linkjén keresztül hozza létre, azonosítóját a játék időtartama alatt megadta, valamint 2019. június 10. 12:00 - 2019 június 11. 23.59 között befizet a     számlájára.*
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
*A minimális összeg befizetése is elegendő a játékban való részvételhez.

Ha nincs még    -regisztrációd, kattints ide, és markold fel a 20 000 forint kezdőbónuszt!

 

[2942203] 2019-06-11 20:45:00 Magyarország - Walesx;
megosztom