EURO 2020

Csodásan fizetnek a gólok a spanyolok csoportrangadóján

  • varin

A hispánok akár egymaguk is meglőhetik az overt, de egy svéd találattal még könnyebb dolgunk lesz.

Amolyan csoportdöntőnek is beilleszkedő Spanyolország-Svédország mérkőzésre kerül sor az F-csoport hétfő esti találkozóján, persze azért ehhez még a románoknak is lehet néhány szavuk. De kétségtelennek tűnik, hogy a hispán és a skandináv nemzeti gárda kimagaslik a szextettből, ráadásul a kitűnő formák okán valóban remek 90 perc elé nézünk.

Mindkét fél eddigi mérkőzései igen látványosra és izgalmasra sikeredtek, hiszen a spanyolok egy 2-1, 2-0 és 4-1-es eredménysort mutathattak fel, míg a svédek 2-1, 3-3 és 3-0. Különösen az a norvégok ellen idegenben rúgott hármas fest jól, ahol mindössze néhány másodpercen múlt az is, hogy 100%-osan utazhassanak Madridba Bergék.

{"headTitle":"Spanyolország-Svédország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország","odds":"1.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Svédország","odds":"12.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A felek viszonylag sima győzelemmel melegítettek, a svédek Máltát, a spanyolok Feröer-szigeteket verték három gól különbséggel. Messzemenő következtetéseket persze kár lenne levonni Moratáék idegenbeni 4-1-éből, de azért a szigetországiak bőségesen alakítottak ki helyzetet, akár több gólt is szerezhettek volna, mint egy.

Ami a két csapat kezdőjét illeti, Luis Enrique több olyan játékosnak is lehetőséget adhat, akik Feröer ellen pihentek, így például Carvajal, Busquets, Jordi Alba, Asensio vagy Rodrigo is kezdhet. A svédeknél pedig Berg csatártársa Isak lehet, rajta kívül viszont más személyi változás nem várható.

Egyik gárdának sem egy élet-halál találkozó, a svédeknek nem Madridban kell megszerezniük a második helyhez elegendő pontszámot, míg a spanyoloknak nem lehet gond ebben a hatosban az első hely.

Két jó formában lévő támadósor meccsén az over eléggé value fogadás, hiszen akár a spanyolok egymaguk is meglőhetik az elegendő gólszámot, de ne lepődjünk meg egy svéd gólon sem.

{"headTitle":"Spanyolország-Svédország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-10 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2942177] 2019-06-10 20:45:00 Spanyolország - Svédországx;