Nemzetek Ligája

A döntőre és a bronzmeccsre is van egy tippötletünk

  • mr.blonde
megosztom

Vasárnap eldől, hogy melyik válogatott nyeri meg az első Nemzetek Ligája-trófeát. Van egy pár tippötletünk is.

Svájc - Anglia

Azt szokták mondani, hogy a bronzmeccset mindig két csalódott csapat vívja, de ez most hatványozottan igaz, hiszen Svájc és Anglia is úgy bukta el az elődöntőt, hogy abban azért jóval több volt a szempontjukból. A helvéteket Cristiano Ronaldo végezte ki az utolsó percekben, Anglia pedig hosszabbításban maradt alul Hollandiával szemben.

A bukik szerint ennek a meccsnek Anglia az esélyese, hiszen a Háromoroszlánosok rendes játékidőben aratott győzelme 2.00 odds körül fizet, míg Svájc ennél jóval magasabb, 3.40-3.50-es szorzót érdemelt ki az oddsmesterektől.

Mi azonban nem vagyunk benne biztosak, hogy reálisak a szorzók, hiszen az angol közvélemény szemében ez a Nemzetek Ligája sorozat nem sokat ér, a meccs után pedig jöhet végre a nyári szünet is, az agyonstrapált játékosok motivációja tehát szerintünk véleményes. Svájc esetében azért más egy picit a leányzó fekvése, mert kisebb országról, szerényebb futballkultúráról beszélünk, így arrafelé azért minden komolyabb eredménynek értéke van.

Nem játszott rosszul Svájc az elődöntőben, de hát CR7 mesterhármasával nem nagyon lehet mit kezdeni. Azon a meccsen a helvétek mezőnyben jobban játszottak, többet volt náluk a labda és több helyzetük is akadt.

Mivel az angolok ellen is meg lehet a labdabirtoklási fölény, ezért valami hasonló statisztikákra számítunk ezen a meccsen, mint a szerdain, így pedig egy speciális fogadással szerintünk érdemes lehet próbálkozni. A svájci szögletek számára kínált 4.25-ös ázsiai hendikepes fogadás szerintünk egy közepes tétet simán elbír.

{"headTitle":"Svájc - Anglia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-09 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Svájc szögleteinek a száma 4,25 felett (AH)","odds":"1.78","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

Portugália - Hollandia

Az, hogy Portugália rendezi ezt a négyes döntőt, már sejteni engedte, hogy a luzitánok komolyan fogják venni ezt a megmérettetést. Fernando Santos szövetségi kapitány a legjobb játékosait hívta be a keretbe, Svájc ellen az elődöntőben pedig láthattuk, hogy Cristiano Ronaldo fejében még nem a nyaralás, hanem egy újabb megnyerhető trófea lehetősége jár.

A holland csapat Anglia ellen nem tűnt olyan élesnek, mint sokan azt gondolták, de tekintve, hogy a kulcsemberek milyen megerőltető klubszezonon vannak túl, ezen talán nem is kell meglepődni.

A bukiknál a hazai közönség előtt játszó portugálok a favoritok, amivel ezúttal egyet is értünk. Ugyan Pepe kihagyja a meccset bordasérülés miatt, de ezt leszámítva, ugyanazok a játékosok futhatnak ki a portói gyepre, mint szerdán.

Nagy előnye a hazaiaknak, hogy egy nappal többet pihenhettek, a hollandok ráadásul ugye egy 120 perces meccsen tudtak le.

Összességében több dolog szól a portugálok mellett, mint ellenük, így ezen a párosításon mi a portugálok trófeáját tippelnénk.

{"headTitle":"Portugália - Hollandia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-09 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Portugália nyeri a trófeát ","odds":"1.78","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom