Bulvár

Dupla pénz az amerikai elnökkel? Jöhet!

megosztom

Bár ennek a tippnek a zöldülésére nem két napot kell várni, az oddsban rejlő értéket ki kell aknázni.

Az amerikaiak döntő többsége úgy gondolja, hogy Donald Trumpot 2020-ban újra fogják választani egy második ciklusra. A CNN által végzett friss kutatás válaszadóinak 54 százaléka szerint a bő 500 nap múlva esedékes elnöki választáson újabb négy évet adhat Trump kezébe a nép. A korábbi kutatások trendjei tehát megfordultak, a Pinnacle viszont mintha még nem kapcsolt volna, hiszen @2.00-es szorzóval adja jelenleg is The Donald újraválasztását.

Pedig az amerikai politika két vastörvénye egyaránt Trump újraválasztását valószínűsíti.

A jelenlegi elnök újrázása jött ki Ray Fair, a Yale professzorának modelljéből, Mark Zandi, a Moody's elemzőjének forgatókönyveiből, illetve Donald Luskin, a Trend Macrolytics befektetési elemzőjének előrejelzéséből. Mind a három modell a gazdasági mutatókból indul ki, melyek igazán jól mutatnak. Márpedig az a bizonytalan választói csoport, melynek meggyőzésén áll vagy bukik az elnöki aspiráció, elsősorban a gazdaság teljesítménye befolyásolja.

Ha a gazdaság jól teljesít, akkor az elnököt újra szokták választani, ilyen egyszerű az egész.

Az utóbbi ötven évben csak Jimmy Carter és az idősebb Bush volt képtelen elnyerni egy második ciklust, és mindkettőjüknek komoly gondjai voltak a romló gazdasági mutatókkal. - írja az Index a CNN-re hivatkozva.

Mindent mérlegre téve tehát valóban nagyobb esély van Trump újraválasztására, ezáltal pedig a Pinnacle által kínált odds mindenképpen value-nak tekinthető. Az üldözői közül amúgy jelenleg úgy tűnik, hogy egyedül Joe Biden szorongathatja meg a 72 éves elnököt.

pinnacle

 

megosztom