EURO 2020

Kőkemény megmérettetés előtt az olaszok

  • varin
megosztom

Roberto Mancini csapata listavezetőként látogat Athénba. Duplázhatunk a sikerükkel.

Az átalakulóban lévő olasz válogatott kifejezetten jól nyitotta a selejtezősorozatot, hiszen a Squadra Azzurra nyolcat lőtt az első két selejtezőjén, márpedig a döcögős 2018-as év után kellett is a biztató idénykezdet Mancini csapatának. Az olaszok szombaton este ahhoz a görög csapathoz látogatnak, amely két idegenbeli meccsén négy pontot szerzett, hazai pályán pedig nem egyszerű őket legyőzni.

{"headTitle":"Görögország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Görögország","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Olaszország","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A mérkőzés esélyesei egyértelműen az olaszok, ám azon ne lepődjünk meg, hogy gólokat nagyon nem várnak az irodák, hiszen az olaszok közel 500 perce nem kaptak egyet sem.

Ritka alkalom, hogy a góloknál az egál line 1.75 körül legyen, márpedig most ez a helyzet, ha pedig esetleg három gól esne, a     2.94-szeres pénzt fizetne, ami messze a legnagyobb a teljes piacon.

Mancini keretében egyébként rengeteg fiatal és rutinos róka is képviselteti magát, ám valószínűleg amíg mondjuk Liechtenstein ellen kísérletezgetett az őszhajú tréner, addig a görög csapat ellen már inkább biztosra megy majd. Ez vélhetően azt jelenti, hogy a kezdőcsapat magját a juvésok, vagyis Chiellini, Bonucci, De Sciglio vagy éppen Bernardeschi alkotják majd, de várhatóan Veratti, Immobile és Insigne is játéklehetőséghez jut. A legnagyobb kérdés talán a kapusposzt, hiszen itt egyedül Salvatore Sirigunak nem 0-s szám szerepel a neve mellett.

Az olaszokkal ellentétben a görögök már pályára léptek a szezon végeztével is, egy igen tartalékos csapat kapott ki 2-1-re Törökországban. Anasztiadisz mesternek elsősorban támadók frontján akad komoly problémája, Kosztasz Mitroglu ugyanis sérült, így a keret leggólerősebb játékosa Kosztasz Fortunisz a maga 6 találatával, de a teljes csatársornak például 42 válogatott meccsen csak 1 találata van.

Fotó: Archív

Ahogyan az olaszokra, úgy a görögökre sem lehet ráaggatni, hogy brutálisan overes meccseket játszanának, hiszen a törökországi 90 percet megelőzően a 12 meccsük összesen hozott 19 gólt.

Ezen a meccsen a világon minden tényező az under irányába mutat, a remek olasz védelem, a jól záró görög hátsó sor. Ám 1.40 körüli szorzóért egy meccsre sem fogadnánk undert, az olaszok szekere akár meg is szaladhat, így sokkal inkább csak a Squadra Azzurra védelmének tökéletes 90 percére voksolunk.

{"headTitle":"Görögország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Görögország 0,5 gól alatt","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2941966] 2019-06-08 20:45:00 Görögország - Olaszországx;
megosztom