Tenisz

Erős tippünk van a női Garros-döntőre!

  • Cesc18
megosztom

Szombaton az ausztrál Ashleigh Barty és cseh Marketa Vondrousova méri össze a tudását a Roland Garros fináléjában.

Új női bajnoka lesz a Roland Garrosnak, ugyanis a szombat 15 órakor kezdődő fináléban a 8. kiemelt Ashleigh Barty és a világranglista-38. Marketa Vondrousova feszül egymásnak. Mindketten úgy jutottak el a döntőig, hogy korábban a második kör volt a legjobb eredményük Párizsban. Mondhatjuk tehát, hogy meglepetés párosítás jött össze, ugyanakkor mindketten parádés szezont futnak és a forma adott volt a kiemelkedő eredmény eléréséhez. 

Fogadás a továbbjutóra   
Ashleigh Barty Marketa Vondrousova
6.75 1.13

A fogadóirodák az ausztrál lányt hozták ki favoritnak, hiszen mégiscsak ő ért el eddig nagyobb sikereket és őt rangsorolják a top 10-ben. 

Csak idő kérdése volt, hogy Barty mikor játszik egyéni Grand Slam-döntőt, igaz, sokkal inkább lehetett tőle ezt Wimbledonban vagy valamelyik kemény pályás major tornán várni. De bizonyítja, hogy igazi all-rounder játékos és salakon is hatékony tud lenni. 

Párosban már Grand Slam-bajnoknak mondhatja magát, tavaly a US Openen ért révbe, miután előtte négy döntőt is elbukott. Elég rövid időn belül lehetne meg az egyéni cím is, de persze ehhez lesz néhány szava a 19 éves cseh kihívójának is. 

Vondrousovát láthattuk februárban a budapesti tornán és ott is megmutatta, hogy micsoda potenciál van a játékában, ám akkor még vélhetően kevesen gondoltak arra, hogy néhány hónappal később Párizsban döntőzni fog.

Ráadásul nem is akárhogyan jutott el idáig, mind a hat mérkőzését szettveszteség nélkül húzta be, ami ennyire fiatalon pláne kalapemelést érdemel. 

A cseh lány a negyeddöntőben azt a Petra Marticot győzte le, akitől előtte négyből négyszer kapott ki, míg az elődöntőben azt a Johanna Kontát verte, akitől éppen a Garros előtt Rómában szenvedett vereséget. Hatalmas hittel játszik tehát Vondrousova és fejben nagyon egyben van. 

Mire fogadjunk?

Igazi hullámvasút lehet ez a meccs, pont olyan, mint a két lány elődöntője volt. Barty 5-0-ról is el tudta veszíteni az első szettet Amanda Anisimova ellen, hogy utána a következőt 0-3-ról húzza be...Vondrousova is necces helyzetekből állt fel Konta ellen, hiszen az első és második játszmában is 3-5-ről fordított. 

Óriási a tét és ehhez a meccshez mindketten úgy állhatnak oda, hogy egy nagyon jó sansz, hogy megszerezzék pályafutásuk első egyéni Grand Slam-címüket. 

Mindent egybevetve, minket nagyon meglepne, ha egy egyoldalú döntőt látnánk. Kifejezetten erős tippnek véljük a 21.5 játék felett opciót erre a találkozóra.  

{"headTitle":"Ashleigh Barty - Marketa Vondrousova","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-08 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 21.5 felett ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom