EURO 2020

Bőven megduplázhatjuk pénzünket a török-francián

  • Tomihmv
megosztom

Szembemegyünk a trendekkel és a bukmékerekkel, 2.25-szörös oddsot fognánk a Törökország-Franciaország találkozón.

A bukiknál a franciák toronymagas favoritok Törökországban. - Fotó: indianexpress

Szombaton az egyik legnagyobb rangadót az Európa-bajnoki selejtezők keretén belül Konyában rendezik, ahol Törökország Franciaországot fogadja a H-csoport harmadik fordulójában. A felek két-két győzelemmel rajtoltak, avagy tényleg jó kis meccs várható.

Igaz, egyik fél sem tett csodát, hiszen a törökök Albániát idegenben, míg Moldovát hazai pályán győzték le, mondjuk úgy, hogy gólt sem kaptak. A franciák Moldovát idegenben, míg Izlandot hazai pályán ütötték ki, a két találkozón pedig nyolc találatot szereztek.

A törököknél egy-két rutinosabb játékos ugyan nem került be a keretbe, viszont Senol Günes szövetségi kapitány akár ugyanazt a kezdőjét is ki tudja állítani, amellyel legutóbb sikert ért el, hiszen azon játékosok valamennyije ott lesz a franciák ellen. Ez pedig nem egy rossz előjel.

unibet

Egyébiránt ez a franciákról is majdnem elmondható, ahol ugyan Payet, Lacazette, Dembelé, Martial, Fekir, Tolisso, Mendy, Hernandez, Sakho, Rami, Kimpembe, Kurzawa és Mandanda sem lesz ott. Ám ők nem igazán számítanak alapembernek Didier Deschampsnál, amit jól jellemez, hogy az előző két Eb-selejtezőn ezen játékosok közül csak Kurzawa kezdett, a többiek vagy csereként álltak be, vagy be sem lettek válogatva, mivel így is bivalyerős csapatot tud kiállítani Franciaország.

A bukmékereknél mindezek tükrében toronymagas favorit a vendégcsapat, ám biztosak lehetünk benne, hogy a törökök roppant mód felszívják magukat hazai pályán, ahol egyébként az utóbbi időkben nem teljesítenek rosszul. Így pedig szerintünk jók lehetnek egy gólra a hazaiak, ahogy a franciák is, vagyis mi a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióra tesszük le voksunkat. Amiben az előjelek alapján komoly érték lapul, főleg, hogy bőven kétszeres pénzt fizetnek erre a fogadási lehetőségre az oddsmesterek.

{"headTitle":"Törökország - Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[2942069] 2019-06-08 20:45:00 Törökország - Franciaországx;
megosztom