EURO 2020

Több meccsen is érdemes kontrázni a bukikat a selejtezőkben

  • varin
megosztom

Íme néhány olyan meccs, ahol 2 alatti a favorit szorzója, mi mégis a "kiscsapatot" támogatjuk.

Több igencsak országos fix Eb-selejtezőre kerül sor a következő napokban, így például a spanyolok, a grúzok, a svédek vagy az oroszok sima győzelme biztosra vehető, ám ha az eggyel feljebbi oddstartományt nézzük, akkor már találhatunk érdekes mérkőzéseket. Most ezekből szemezgettem, vagyis olyan meccseket ajánlok, ahol érdemes lehet a bukik által favorizált csapatot kontrázni.

Fotó: The Reykjavik Grapevine

Montenegró-Koszovó

Egyértelműen x2-re áll a két szomszédos ország csatája, erre pedig elsősorban a vendégek jó formája lehet magyarázat. Koszovó másfél éve veretlen, pedig azért találkoztak Albániával, Dániával és Bulgáriával is, de manapság már négyet lőni az azerieknek és ötöt a máltaiaknak is jó eredmény. A Nemzetek Ligájából való feljutás nagy eredmény, ami viszont Montenegrónál nem mondható el, hiszen Marusicsék épphogy megúszták a kiesést a D divízióba.

Partnerirodáink közül minden esetben a     ajánlotta a legjobb oddsot a tippekre. Ha nincs még számlád a bukinál, ne késlekedj, a színes gombra kattintva már le is csaphatsz a remek szorzókra!

2017 szeptembere óta Montenegro egyedül Litvániát tudta legyőzni, gólt rendkívül keveset lőnek, de legalább a védelmük úgy-ahogy stabil. Mindezek fényében egy kevés gólos döntetlen várható, de a fogadóirodák szorzóinál talán háromesélyesebb ez a mérkőzés.

Moldova-Andorra

Nő-növekszik Moldova szorzója a miniállam ellen, és ez egyáltalán nem véletlen. Andorra az elmúlt hónapokban több nagyon szép eredményt is elért, döntetlenen tartották például Grúziát vagy Kazahsztánt, de a liechtensteini győzelmük is megérdemli a külön említést. Nagy verést nem nagyon osztanak ki nekik, legutóbb Izland csak kettő, Albánia pedig három góllal verte őket. Nagyon masszív, nagyon kemény kiscsapat lett az andorrai, amely már távolról sem az a püfölőgép.

Ezzel szemben Moldova szinte soha nem látott mélységekben van, a Nemzetek Ligájában a harmadik helyen végeztek Fehéroroszország és Luxemburg mögött úgy, hogy csupán SM-et tudták legyőzni. Mindenképpen érdemes tehát behúzni a vendégekre valamilyen hendit, hiszen az utolsó alkalom, hogy Moldova tétmeccsen hendivel nyert (és nem San Marino ellen) 2013-ban volt.

Izland-Albánia

Ha van jelenleg teljesen hitehagyott válogatott, az alighanem az izlandi. Az Eb-szereplés óta totális lejtmenet, amit produkálnak a vikingek, példának okáért 2018 januárja óta egyetlen andorrai siker jeleskedik a nevük mellett, pedig olyan csapatokkal is találkoztak, mint Peru, Katar vagy Észtország. Azt nem könnyű megfejteni, hogy minek köszönhető ez a leolvadás, de favoritként immár semmiképpen sem fogadnánk rájuk egy közepesnél gyengébb válogatott ellen.

Albánia formája is igen feledhető, de legalább a kötelezőket nagyjából hozzák. Ha győzni nem is fognak, valószínűleg megússzák egy döntetlenek Xhakáék, esetleg egy lesz közte, ám tétünk még ebben az esetben is visszajárna.

{"headTitle":"Underdog-tippek az Eb-selejtezőkre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Montenegro-Koszovó - x2","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Moldova-Andora - Andorra +1","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Izland-Albánia - Albánia +1","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
2019-06-07;50
2019-06-07;50
megosztom