Tippjáték

Tippeld meg az azeri-magyar meccs eredményét és nyerj!

megosztom

Ezúttal az egyetlen részvételi feltétel nem más, mint a hathármas regisztráció. Ne habozz hát, tippelésre fel!

Szombaton újra felcsendül a magyar himnusz, mégpedig Bakuban, ahol címeres mezű fiaink a 2020-as kontinenstorna selejtezőjén lépnek pályára. Az előjelek jók, hiszen az azeriek ellen hibátlan mérlegünk van - eddig öt alkalomból ötször legyőztük válogatottjukat méghozzá parádés, 15-1-es gólarányt felmutatva.

Az Eb-kijutásunk szempontból létfontosságú találkozóra egy kis játékkal is készültünk Nektek a már jól ismert formulában. A nyeremények ezúttal partneroldalunk, a Logibet felajánlásából érkeznek és nem egy, nem kettő, hanem egyenesen öt előfizetés vár kiosztásra. Íme a játék:

Nincs más dolgotok, mint a legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével megtippelni, hogy mi lesz a végeredménye az Azerbajdzsán-Magyarország meccsnek.

 

 

20190606103240

A pontos eredmények piacán is az egyik legerősebb oddsokkal operáló    kínálatát vizslatva láthatjuk, hogy a legvalószínűbb forgatókönyv az 1-0-s magyar győzelem, amelyre @5.80-as szorzót ad az iroda. Ránk nézve nem túl biztató, hogy a növekvő sorrendbe állított lista második helyén az 1-1-es végeredmény áll @6.40-ért, míg a harmadik a 0-0 @7.00-es oddsért. Rossi legénységének kétgólos sikere sem tűnik irreálisnak, de egy 0-3 például már @18.00-szoros pénzt hozna a konyhára. 


Szabályzat

A játékban való részvételhez csupán egy hatharom.com-os regisztrációra van szükséged.
 
Ha több játékosunk is helyesen tippeli meg, mi lesz a pontos végeredmény az Azerbajdzsán-MAGYARORSZÁG mérkőzésen, akkor az időben legkorábban feladott tippeket díjazzuk.
 
A játékban maximum öten nyerhetnek 1 hónapos Logibet-előfizetést.
 
Az a nyertes, aki rendelkezik aktív előfizetéssel, annak lejárta után kapja meg a jóváírást.

Ha még nincs     -számlád, az alább található gomb segítségével pár kattintással nyithatsz egyet, és akár a játékban megjátszott tippedet is megfogadhatod, valamint ehhez hasonló érdekesebbnél érdekesebb piacokkal találkozhatsz a világ egyik legnépszerűbb irodájában.

unibet
megosztom