EURO 2020

Ismét a románok veretéséből húznánk hasznot

  • Tomihmv
megosztom

Pénteken folytatódnak az Eb-selejtezők, mi ezúttal a Norvégia-Románia összecsapásra fogadunk.

Norvégia első sikerére készül az Eb-selejtezőben. - Fotó: Twitter

Az előttünk álló napokban a harmadik és a negyedik fordulót rendezik meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőiben. Pénteken az egyik F-csoportbeli találkozóra, nevezetesen a Norvégia-Románia ütközetre fogadunk.

Annak ellenére, hogy a norvégoknak csak egy pontjuk van, nem kezdték rosszul a sorozatot. Spanyolországban ki lehet kapni, pláne egy roppant szoros meccsen, és ugyan a svédek ellen több volt a pakliban, mint egy pont, főleg, ahogy indították a mérkőzést, azonban ne felejtsük el, hogy végül a 97. percben sikerült egyenlíteniük.

Lagerback szövetségi kapitány ennek köszönhetően nem sok helyen változtatott, komoly hiányzója egyedül a sérüléssel küzdő Jarstein kapus lehet, ám őt Grytebust vagy Hansen pótolhatja. A többi poszton megvannak a skandinávok, és ugyanazokkal a mezőnyjátékosokkal tudnak felállni, mint a két márciusi mérkőzésen, ez pedig nem egy rossz előjel.

unibet

Ami a románokat illeti, keleti szomszédunk svédországi vereséggel, majd egy sima, feröeriek ellen aratott győzelemmel három ponttal áll a csoportban. Avagy bravúrt nem tudtak okozni Stockholmban, de a kötelező hazait behúzták.

Contrának viszont jó néhány sérülttel számolnia kell pénteken, mivel többek közt Ganea, Chiriches, Budescu, Pintilii is maródi, míg rajtuk kívül is marad ki egy-két jobb, rutinosabb játékos - Tamas, Pantilimon, Manea vagy Mitrit-. Mindezen túl, ha végig nézzük a románok keretét, akkor egy-két kivételtől eltekintve nem igazán találunk olyan játékost, aki gólt szerezhetne, minderről pedig a 25 fős keret 418-szoros válogatottsága alatt szerzett mindössze 45 lőtt gólja jól példáz.

Szerintünk perpillanat a norvégok előrébb járnak a románoknál, hazai pályán játszanak, ráadásul nem is hibázhatnak, ha szeretnének kijutni az Európa-bajnokságra. Így pedig mi behúzzuk a skandinávokat, no, de csak -0,25-ös ázsiai hendikeppel, ami hazai siker esetén nyerő, döntetlen esetén a fele tétünk visszajár, a másik fele veszít, míg román-diadal esetén veszít.

{"headTitle":"Norvégia - Románia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Norvégia -0,25","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[2942173] 2019-06-07 20:45:00 Norvégia - Romániax;
megosztom