Átigazolás

A Real a favorit, pedig lehet, hogy egy 10-es szorzó lesz a befutó

megosztom

A Tottenham dán középpályása nem titkolja, hogy szívesen továbbállna Londonból. Pár hónapja még a Real Madrid tűnt tuti befutónak, de Zidane érkezése után megváltoztak az esélyek.

Christian Eriksent a világ egyik legjobban passzoló középpályásának tartja a szakma, így nem csoda, ha komoly az érdeklődés a játékos iránt. A 27 éves dán játékosnak jövő nyáron lejár a szerződése a Spursnél, vagyis ha a londoniak szeretnének komoly pénzt látni az iránytó távozásából, akkor most nyáron kell megegyezniük az érdeklődőkkel.

Kattints a részletekért!

Korábban mi is cikkeztünk arról, hogy Eriksen iránt a Real Madrid mutatta a legaktívabb érdeklődést, a királyi gárda pedig az eurókat sem sajnálta volna a pályafutása csúcsán lévő játékosért. Csakhogy akkoriban még arról is szó volt, hogy Luka Modric az Interhez távozik, azonban visszatért a királyiakhoz Zinedine Zidane, a francia pedig nem szívesen vállna meg a horvát aranylabdástól.

Eriksen az elvesztett BL-döntő után a napokban megérkezett a dán válogatott edzőtáborába, ahol egy lapnak beszélt a jövőjéről is.

"Úgy érzem, eljutottam karrierem azon pontjára, amikor valami újat kéne kipróbálnom. A legmélyebb és legnagyobb tisztelettel vagyok afelé, ami velem a Tottenhamnél történt, de ahogy már mondtam, szeretnék kipróbálni valami újat. Remélem ezen a nyáron megszületik a döntés is. Ez a terv. A futballban bármi megtörténhet, ez a dolog Daniel Levyn elnökön múlik. És a többi klubon, aki jelentkeznek értem" - mondta Eriksen, aki a madridi szerződése kapcsán is megszólalt. "Ahhoz, hogy az kell, hogy a Real Madrid felhívja az elnököt és azt mondja, nekünk kell Christian. De ezt ők még nem tették meg, legalábbis ha jól tudom".

A játékos tehát távozna, a kérők viszont egyelőre még nem tettek érte hivatalos ajánlatot. Az átigazolási piacokkal kiemelten foglalkozó   -nél  ennek ellenére maradt a Real Madrid a favorit, amelyre most 1.80-as szorzón lehet fogadni.

A madridiak kedden jelentették be, hogy megvették Luka Jovicsot a Frankfurttól és továbbra is gőzerővel dolgoznak azon, hogy Eden Hazard is fehérbe öltözzön, de sajtóhírek szerint még három játékos érkezése várható. Hogy ebben benne van Eriksen avagy sem, az hamarosan kiderül. A rangsorban harmadik Manchester United 10-szeres szorzón fogadható, de érdekes a Bayern München és a Juventus 31-szeres oddsa is.
 

Te mire fogadnál ezen a piacon?

 

 

megosztom