Vízilabda

A BL-döntőért játszik a Fradi a Barca ellen

megosztom

Egy lépésére a Bajnokok Ligája fináléjától a Ferencváros, pénteken a Barcelonetával játszanak Vargáék.

A BL-döntőért ugrik medencébe a Fradi pénteken. - Fotó: vlv.hu

Csütörtökön a negyeddöntőkre került sor a Hannoverben zajló férfi vízilabda Bajnokok nyolcasdöntőjében, amikor is a Ferencváros a horvát Jug Dubrovnik együttesével találkozott.

Varga Zsolt együttese pazarul kezdte azt a meccset, hiszen nagyon gyorsan 3-0-ra elhúzott, ami megadta az ütközet alaphangját. A tetemes előnynek köszönhetően az FTC végig higgadt volt az első három negyedben, sőt, a fór tovább is nőtt, hiszen az záró játékrészt 10-6-ról várta a magyar alakulat. Az utolsó nyolc percre viszont valamiért könnyelművé vált a Ferencváros, a Jug két gyors gólt szerzett, sőt 48 másodperccel a vége előtt egy találatra feljöttek a horvátok. Azonban az utolsó támadásnál Aron Youngernek sikerült kiharcolnia egy kiállítást, így a Fradi le tudta pörgetni a időt, és 10-9-es győzelemmel bejutott az elődöntőbe.

"Mindenkiben benne van az, hogy addig akarunk jutni, ameddig csak lehet, de ez valamennyi csapatra igaz. Mindenki az első meccstől tartott a legjobban, mindenkinek ez volt a legfontosabb. Tényleg ez a legnehezebb, hiszen innen vagy felfelé megy a csapat, a legjobb négy közé vagy azok közé, akik úgymond, nézik a legjobb négyet. Bízom abban, hogy talán ad egy kis lelki pluszt, hogy ezen túl vagyunk" - mondta Varga Zsolt a vlv.hu-nak.

unibet

Az elődöntőben a Ferencváros ellenfele az a Barceloneta lesz, amely rendkívül simán, 12-7-re győzte le az olasz BPM Sport Managemenet csapatát a negyeddöntőben. Varga Zsolt együttesének egyébként nem lesz ismeretlen az előző kiírásban bronzérmes katalán alakulat, hiszen a csoportkörben, hazai medencében 9-8-ra, míg Barcelonában 8-5-re kapott ki tőle.

Ennek ellenére a bukmékerek szerint abszolút háromesélyes találkozóra van kilátás, hiszen háromesélyben 2.10-szeres pénzt fizetnének ki a Fradira és a Barcára is, míg a remi mindössze 6-szoros oddson fogadható. Vélhetően mindez a semleges pályának, illetve az óriási tétnek köszönhető, hiszen a győztes döntőzik, a vesztes a bronzért játszhat szombaton.

Szerintünk nem érdemes kimenetelre fogadni, inkább gólokra éri meg tenni egy kis aprót, abból is a kevés találatra. A csoportkörben 17 és 13 gólos meccseket hoztak össze a felek, pedig akkor a tét a mostanihoz képest elenyésző volt. Mindezen túl a semleges pálya is az undernek szokott kedvezni, így pedig benne van, hogy a felek maximum 16 találatig jutnak péntek este.

{"headTitle":"Ferencváros - Barceloneta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-07 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 16,5 gól","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom