Nemzetek Ligája

Ez a 3 legvalószínűbb végeredmény a holland-angolra

  • ivan
megosztom

Az oddsok alapján szinte teljesen háromesélyes a holland-angol Nemzetek Ligája elődöntő.

Csütörtökön Guimaresben rendezik a Nemzetek Ligája második elődöntőjét, amelyet Hollandia és Anglia vív meg egymással. A mérkőzés tudnivalóival kapcsolatban már egy korábbi anyagunkban foglalkoztunk, de nem árt újra kiemelni, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében a két válogatott összesen 9 játékos révén volt érdekelt.

Jelen esetben kifejezetten érdemes megvárni a hivatalos kezdőcsapatokat, hiszen még a mérkőzés napján is meglehetősen sok a kérdőjel.

A mi viszont biztos, hogy a pontos végeredmény piacát böngészve látható, hogy a fogadóirodák egy kevésgólos meccsre számolnak.

A három legvalószínűbb végeredmény mindegyike ugyanis 2,5 gól alatti góltermést prognosztizál, az underes opcióra pedig 1.75 körüli szorzón tudunk fogadni.

A legkisebb szorzót az 1-1 kapta, kereken hatszoros az odds, vagyis aki esetleg döntetlenre húzná ezt a meccset, akár be is rizikózhatja ezt az eredményt, hiszen megduplázhatja vele az esetleges nyereményét is.

A mérkőzés háromesélyességét jól mutatja, hogy a második és a harmadik legsanszosabb pontos eredménynek az 1-0-s győzelmeket tartják a bukik, az angolok minimális győzelme 8,. a hollandoké 8.50-es szorzón fogadható.

Szerinted mi lesz a Hollandia - Anglia végeredménye?

 

 

 

{"headTitle":"Hollandia - Anglia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-06 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-1 ","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 0-1 ","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-0","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[2942266] 2019-06-06 20:45:00 Hollandia - Angliax;
megosztom