Copa América

Ha most sem, Lionel, akkor soha! - Neymar súlyosnak tűnő sérülést szenvedett

  • varin
megosztom

Neymar számára kérdésessé vált a hazai rendezésű torna, ez pedig Argentína nagy esélye lehet.

Ugyan több, mint egy hét van még a házigazda brazil válogatott nyitómérkőzéséig Bolívia ellen, könnyen lehet, hogy a Selecao már most óriási pofont kell elszenvedjen. A bukmékerek viszont még nemigen reagálták le az éjszakai híreket, így találhatunk esetleg némi value-t az underdogban.

Fotó: Express

Csütörtökön hajnalban játszottak ugyanis egy Brazília-Katar mérkőzést, amelyen Neymart sérülés miatt a 21. percben le kellett cserélni. A támadó súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett, amely után sírni kezdett, majd hírek szerint csakhamar a stadiont is elhagyta. Az biztos, hogy rájár a rúd a PSG zsenijére, hiszen egy korábbi edzésen a térdével voltak problémák, a szezon egy részét hasonló sérülés miatt már passzolnia kellett, míg szexuális zaklatás miatt még a Copa előtt tanúskodnia kell majd.

A 27 éves brazil sérülése komoly érvágás lehet Brazíliának, amely több, mint tíz éve vár egy újabb Copa-sikerre.

Ami viszont jó hír lehet Tité fiainak, hogy eddig négy tornát rendeztek Brazíliában és mind a négyet meg is nyerte a Selecao, kétszer Paraguay, kétszer Uruguay ellen döntőzve.

Neymar esetleges kiválása a második legesélyesebb csapat, Argentína előtt nyithatja meg a kapukat, ahol Lionel Messi szinte biztosan utolsó nagy tornájára készül. Az utolsó öt tornából négyszer ezüstérmes Albiceleste végső sikere igen jól fizet, hiszen a bukmékerek még nem számolnak azzal a lehetőséggel, hogy Neymar kihagyja a kontinensviadalt, így 5.50-es szorzóval lehet, hogy megéri tenni némi aprót a brazíliai győzelmükre.

A torna június 14-én kezdődik, Brazília Bolíviával, Venezuelával és Peruvel, míg Argentína Kolumbiával, Paraguayjal és Katarral van egy négyesben.

{"headTitle":"Ki nyeri a Copa Américát?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-15 00:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Argentína","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom