Sportfogadás

Ezért szeretik az előfizetők a Logibetet - őszinte vélemények a profikról

A Logibet leghűségesebb előfizetőit kérdeztük, miben más ez a profi tippadó szolgáltatás, mint a versenytársai.

A Logibet immáron évek óta kiemelt partnerként van jelen a Hathármon, véleményünk szerint ugyanis egyike azon kevés hiteles és megbízható tippadó platformoknak Magyarországon, amelyet érdemes követni. A mi cikkeinkből és a Tippek oldalon megjelenő tippekből ugyan kialakulhat egy elképzelés az olvasókban, hogy miért is különleges a Logi, de semmi sem ad olyan hiteles képet egy szolgáltatásról, mint a használóinak véleménye. Most a Logibet leghűségesebb előfizetőinek véleményei közül szemezgettünk.

41balage

"Korábban számos egyéb oldalon próbálkoztam olyan tippmesterek fogadásait követni akiknek a statisztikái rendkívül biztatóak voltak, azonban feliratkozásom után hamar kiderült számomra, hogy hosszútávon nem sikeresek, így számomra több keserűséget okozott mint örömöt. Hozzáteszem, ezek többnyire ingyenes oldalak voltak, a Logibet volt az első oldal számomra ahol előfizettem a tippekért.

Több, mint egy év távlatából pozitívra értékelem a Logibet rendszerét, számos olyan példát tudnék hozni melyek szép profitot hoztak számomra (Varin-nak köszönhetően elsősorban).

Az első hónapokban, egy-egy negatív széria után azért kicsit meg-meginogtam, de kialakult számomra az a követési, fogadási szisztéma, ami alapján számomra egyértelműen megéri ezt a havi összeget rááldozni a tippekért.

Sokat tanulok magam is a tippmesterektől, Logibet-es cikkekből, egyre inkább letisztul számomra, hogy érdemes tippeket megfogadni, higgadt fejjel, türelmesen hozzáállni a sportfogadáshoz, ezen még van mit dolgoznom, de összességében mint lelkes fogadó, számomra nem csak az a fontos, hogy nyerő tippeket kapjak az előfizetésemért, hanem ötleteket is arra, hogy egy-egy meccsen mire érdemes figyelni, long-term és cash-out opciókat hogyan kell a legideálisabb módon használni és így tovább...Az idei évben egy kis pluszban vagyok, a célom a következő évben, hogy a tippmesterek- és a saját fogadási rendszeremet egy olyan egyensúlyba hozzam, hogy még inkább nagyobb profitot tudjak magamnak termelni".

Csatlakozz a Logibethez, ha meg akarod ismerni Magyarország leghitelesebb profi tippadó szolgáltatását!

Tirith

"Lassan fél éve vagyok elégedett előfizető a Logibet-en. Amit kifejezetten szeretek az oldalban, hogy más hasonló oldalakkal ellentétben itt havi 20 euróért az összes tippmester minden tippjét megkapom. A honlap jól átlátható, nagyon tetszik, hogy sportágakra lebontva is lehet keresni a tippek között.

A másik kiemelkedően fontos szempont az őszinteség. Itt nem hitegetnek valótlan statisztikákkal, illetve nem áltatnak azzal, hogy egyik napról a másikra meggazdagszom a tippekből. A sportfogadás nem sprint, hanem hosszú távú befektetés. Nem titkolják el azt sem, ha valamelyik tippmester rosszabb szériában van, mindig minden tipp visszakövethető. Az utóbbi időben Griezmann tippjeit követem kiemelkedő figyelemmel. Azt hiszem nem kell magyarázni, hogy miért. Az eredményessége magáért beszél.

Aki még gondolkozik azon, hogy előfizessen-e a Logibet-re, annak azt tudom tanácsolni, hogy mindenképpen tegyen egy próbát, mert megéri."

nagelb

"A Logibet által nyújtott szolgáltatás illetve infrastruktúra ma Magyarországon egyedülállónak mondható.

Egyetlen olyan hazai oldallal sem találkoztam, ahol teljesen visszakövethető és letölthető bet history-t kap az előfizető minden tipsterhez. Számomra talán ez nyom a legtöbbet a latba, ugyanis ezt gondolom egy hiteles szolgáltatás alapkövének. Emellett a részletesen (sportáganként, tétenként) lebontott statisztika is sokat segít a tipsterek, illetve egy-egy tipster esetében a legprofitábilisabb sportág kiszűrésében.

További véleményeket és gondolatokat a Logibetről a Hathárom fórumtopicjában olvashatsz!

Tény, hogy csak hosszú idő után fizettem elő, ám folyamatosan figyeltem az eredményeket és mivel mostanra kitermelt a rendszer néhány olyan tipster-t akiknek a tippjeire, gondolataira hosszútávon is lehet építeni, a jelenlegi előfizetői díjért nem hagyhattam parlagon heverni ezt a forrást."

 

Roleey

"Több mint egy éve vagyok előfizető megszakítás nélkül. Alapvetően azokat a tippeket szeretem, amelyekhez indoklás vagy elemzés tartozik. Ebből adódóan hiába kapok több száz tippet havi szinten jó ha 30-40-et megjátszok belőlük. Ezen felül több alkalommal ötleteket is kaptam bizonyos tippekből, hogy egy példával éljek többször volt rá példa, hogy egy tipster jött egy overes tippel, de az elemzése alapján inkább a plusszos hendit raktam és sok esetben nyerni tudtam vele. A SuperTipstert nagyon jó ötletnek tartom, annak ellenére, hogy nem fizettem elő rá, pusztán azért, mert szerintem megelőzi a korát vagy úgy is mondhatnám, hogy még nincs annyi elit tippadó akiket ne lehetne lekövetni.

Nálam Karlsson, Griezmann, Tippergreta és természetesen varin van beállítva követésre.

Nálam varin a No.1, és nem elsősorban a tippjei miatt, mert azokkal nem mindig értek egyet (hogy ne csak fényezzem), hanem mert remek ötletei vannak, szerteágazó kapcsolatrendszere van, munkájából adódóan naprakész és gyorsan leköveti a változásokat. Őt akkor is követném ha newbie szintig esne valami csoda folytán vissza.

A legnagyobb pozitívum az a tipptörténetek nyomon követhetősége. Látom én is, hogy még így is vannak akik belekötnek a rendszerbe, velük nem kell foglalkozni, sokáig nem maradnak a sportfogadói világban. Csak így tovább."


Ez tehát az, amit a régi előfizetők gondolnak a Logibetről, ez pedig többet mond számunkra minden statisztikánál és számnál!

Ha te is szeretnéd kipróbálni Magyarország egyetlen igazán hiteles és korrekt tippadó szolgáltatását, a Logibet 19.99€-ért a rendelkezésedre bocsátja minden tippmester minden tippjét.