Nemzetközi foci

Ötszörös pénzt érhet, ha ismétlődik a topligák csodája

megosztom

Idén is futballtörténelmet láthattunk Európában - ez jövőre ötszörös pénzzel kecsegtet.

Két héttel ezelőtt lezárultak a topbajnokságok, utolsóként Franciaországban és Olaszországban tették le a lantot a futballisták. Noha mind az öt topligában az előzetesen favoritnak kikiáltott gárda ért révbe, ez valójában igen nagy meglepetés volt, hiszen a történelem során soha nem volt olyan, hogy mind az öt ligában egyszerre történjen címvédés.  Ennek örömére meg is néztük, mi a szorzója annak, hogy a csoda jövőre és megismétlődik.

Fotó: Twitter

A legnagyobb esélyes természetesen a PSG, amelyre nagyon apró a szorzóval fogadhatunk, míg a legkevésbé valószínű a City címvédése, 1.67-es szorzóval. Az     szerint a legnagyobb kihívó a Lyon, az Inter, a Real Madrid, a Borussia Dortmund és a Liverpool lehet. Érdekesség kedvéért megnéztük, ha ezek a csapatok mind trónfosztást követnek el, az 8820-szoros pénzt érhetne.

Mit gondoltok, lesz jövőre is öt papírforma bajnok, netán meglepetést okoz valamelyik underdog?

{"headTitle":"Címvédés a topligákban","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-15 00:00","footerTitle":"5,28","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"1.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG","odds":"1.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester CIty","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom