MLS

Kettes szorzót húzunk az amerikai élvonalban

megosztom

Sem az Impact, sem a Sounders nincs valami nagy formában, így inkább a góloknak szavazunk bizalmat.

Az Orlando csúnyát helybenhagyta a kanadaiakat. fotó: Twitter

Magyar idő szerint csütörtökön éjjel fél kettőkor folytatódik a Major League Soccer, azaz az amerikai labdarúgó élvonal, amikor is a keleti konferenciában ötödik Montreal Impact a nyugaton harmadik Seattle Sounders együttesét fogadja a Saputa Stadionban. 

{"headTitle":"Montreal Impact-Seattle Sounders","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-06 01:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Impact nyer","odds":"2.070","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.530","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Sounders nyer","odds":"3.720","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A Seattle meglehetősen nehéz időszakon van túl idegenben, hiszen ezidáig mindössze egyszer tudott nyerni a bajnokság során, ennek ellenére tartják helyüket a tabella első harmadában. A Sounders (7-3-5) három meccses nyeretlenségi szériáról érkezik és az sem könnyíti a dolgukat, hogy a fele csapat a válogatott kötelességei miatt nem lesz bevethető. A H2H statok is a hazaiaknak kedveznek, akik három éve nem kaptak ki szerda éjjeli ellenfelüktől.

A két együttesből összesen tizenkét játékos lesz eltávon a nemzeti csapatokban való szereplés miatt.

A Montreal hazai pályán pont a fordítottját tudja felmutatni. A kanadaiak az utóbbi 20 meccsükből mindössze háromszor hasaltak el otthon és a Sounders a ezidáig csak egy alkalommal tudott itt nyerni. Az Impact (7-7-3) amúgy is egy fokkal jobb formában focizott a szezon során, bár kisebb intőjel lehet például, hogy az utóbbi hét találkozójukból hatszor nem úszták meg kapott gól nélkül - legutóbb szombaton a Nani által fémjelzett Orlando 3-0-ra verte őket.
 

Tudtad?
 

 • A Montreal utóbbi 5/6 MLS meccsén legalább három gól esett
   
 • A Montreal és a Seattle utóbbi 5/6 meccsén 2.5 gól alatti eredmény született
   
 • A Seattle hat meccs óta nyeretlen idegenben
   
 • A Seattle a Dallas elleni 2-1-es vereség által először bukott zsinórban két meccset a szezonban
   
 • Az utóbbi 2/4 H2H meccsen a hazai csapat minimum kettőt vágott
   

Összességében elmondhatjuk, hogy két vegyes formát mutató együttes néz majd farkasszemet és lehet és az értéket érdemesebb a gólokban keresni. Ugyan a múltbeli egymás elleni párharcaik nem feltétlenül a gólparádét vetítik előre, de a felforgatott keretek szerintünk ezúttal szállítani fogják a minimum három találatot, ahogy az az utóbbi MLS-meccseiken is gyakrabban zöldült, mint nem.

{"headTitle":"Montreal Impact-Seattle Sounders","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-06 01:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól fölött","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2962464] 2019-06-06 01:30:00 Montreal Impact - Seattle Sounders FCx;
megosztom