Nemzetek Ligája

Hazai pálya, CR7, verhető ellenfél - győzelemmel kezdhet Portugália

  • varin
megosztom

Ronaldo debütál az NL-ben, ez pedig nem jelent sok jót a svájci gárdának.

Portugália és Svájc elődöntőjével kezdődik meg a négy meccsből álló mini-torna, melynek végén először koronázzák meg az NL királyát. A házigazda tehát a helvétekkel találkozik, Cristiano Ronaldo pedig első ízben léphet pályára a sorozatban.

1X2     
Portugália Döntetlen Svájc
1.72 3.88 5.50

A két rivális fél remekül ismerheti egymást, hiszen a magyarokkal közös selejtezős csoportban szerepeltek a 2018-as vb-selejtezőkön, amikor is mindkétszer az otthon játszó fél nyert 2-0-ra - ez végül a portugálok automatikus kvalifikációját jelentette akkor.

Ami az NL-szereplést illeti, mindkét csapat remek eredményekkel jutott be a négyes döntőbe, hiszen a svájciak a vb-bronzérmes belgákat és Izlandot előzték meg, míg a házigazda az olasz-lengyel duó ellen maradt veretlen. Ám az Eb-selejtezős időszak már inkább Seferovicéknak sikerült jól, hiszen ők négy pontot szereztek két meccsükön, míg Ronaldóék csak két remire voltak jók, ráadásul otthon, ráadásul a Juventus klasszisával soraikban.

[2942265] 2019-06-05 20:45:00 Portugália - Svájcx

Ami a kereteket illeti, a portugáloknál a vb-t követően többen is szögre akasztották cipőjüket, így például Bruno Alves vagy Ricardo Quaresma nevét már nem találjuk a listán, de ami a legérdekesebb, az talán Joao Felix behívója. Fernand Santos mester meghívta ugyanis a 19 éves fiatal zsenit, aki csodálatos idényt futott a Benficában, és az előzetes kezdők alapján pályára is lép majd Svájc ellen.

Vladimir Petkovic kerete sem kevésbé rutinos, bár a két kupadöntőt vívó játékos, Xherdan Shaqiri és Granit Xhaka pályára lépése körül vannak kérdőjelek.

A fogadók egyértelműen inkább a portugálokat favorizálják, már átlagban több, mint egy tizedet csökkent a szorzójuk a kezdeti számokhoz képest. Ám bármire is akarjuk elhelyezni tétjeinket, a partnerirodáink a piac legjobb számait kínálják, hiszen

a   -en a legmagasabb a hazai (1.72), míg a     kínálja a legjobb szorzókat az x-re (3.90) és a 2-esre (6.00) is.

Nálunk ez a meccs egyértelműen hazaira áll, a fűszer kedvéért pedig Joao Felixszel is lövetünk egy gólt, amire közel 3-szoros oddson fogadhatunk az    -en.

{"headTitle":"Portugália-Svájc","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-05 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Portugália","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Joao Felix gólt szerez","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[2942265] 2019-06-05 20:45:00 Portugália - Svájcx;
megosztom