Női kézilabda

Gálameccsre készül a magyar válogatott

megosztom

Női kézilabda-válogatottunk számára csak és kizárólag formalitás lesz a szerdai, osztrákok elleni visszavágó.

Szövetségi kapitányunk elégedett lehetett az odavágóval. - Fotó: Facebook

Ahogy jósoltuk és vártuk, a magyar női kézilabda-válogatott már az odavágón eldöntötte az Ausztria elleni világbajnoki selejtezős párharcát, hiszen roppant magabiztosan, 41-23-ra, vagyis 18 góllal (!) tudott nyerni Grazban. Ennek köszönhetően a visszavágó formalitás lesz.

Mindezt mi sem jellemzi jobban, hogy a fogadóirodák háromesélyben nem kínálnak szorzót a magyar válogatottra, míg a vendégek sikerére van olyan fogadóiroda, ahol minimum 70-szeres pénzért lehet fogadni. Pedig vélhetően Kovacsics Anikó ezúttal sem lép pályára...

"Nem számítottam ilyen nagy különbségű győzelemre, hiszen tavaly az osztrák válogatott szoros, jó meccseket játszott Romániával, Oroszországot pedig egy alkalommal le is győzte. A keretünk nagyon fiatal, a játékunk pedig nagyon jól működött. Nagy tempót diktáltunk, ebben pedig elfáradtak az osztrákok, nagyon büszke vagyok a lányokra! Két félidőn túl vagyunk a selejtező-párharc négy játékrészéből, és örülök, hogy koncentráltan tudtunk kézilabdázni, és azt játszottuk, amit elterveztünk. Hazai pályán is jól kell teljesítenünk, hiszen a magyar szurkolók is ezt várják el tőlünk, nekik is bizonyítanunk kell" - mondta Kim Rasmussen a keziszovetseg.hu portálnak.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: BÍRÓ Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), JANURIK Kinga (Érd), KISS Éva (Győri Audi ETO)
Jobbszélsők: FALUVÉGI Dorottya (FTC-Rail Cargo Hungaria), LUKÁCS Viktória (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Jobbátlövők: KLUJBER Katrin (FTC-Rail Cargo Hungaria), KISS Nikoletta (Érd), TOMORI Zsuzsanna (Győri Audi ETO)
Irányítók: KOVACSICS Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), TÓTH Gabriella (Érd)
Beállók: MÉSZÁROS Rea (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZABÓ Laura (Érd), TÓVIZI Petra (DVSC Schaeffler), PÁSZTOR Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balátlövők: HÁFRA Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria), KLIVINYI Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), KOPECZ Barbara (EU-Fire Mosonmagyaróvári KC SE)
Balszélsők: MÁRTON Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria), SCHATZL Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria)
unibet

A magabiztos sikernek, és a biztos továbbjutásnak köszönhetően Kim Rasmussen két játékost is meghívott a visszavágóra, nevezetesen Pásztor Noémit és Kiss Nikolettát. A fiatal kézilabdázók így olyan mérkőzésen szerezhetnek meccsrutint, ahol felszabadultan játszhatnak.

Mindezek után pedig mi azon a véleményen vagyunk, hogy a visszavágó egy gálameccshez hasonlíthat majd, avagy egy gyors és gólgazdag ütközet van kilátásban. Az odavágón 64 találat született, amit akár túl is szárnyalhatnak a csapatok, főleg, ha válogatottunk tényleg ki akarja szolgálni a közönséget. Már pedig ez lesz a célja, hiszen ezt nyilatkozta Kim Rasmussen.

{"headTitle":"Magyarország - Ausztria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 57,5 gól","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom