Tenisz

Elképesztő sorozatban a bajnok - dupla pénzért ez a fogadás kihagyhatatlan!

  • Cesc18
megosztom

A címvédő Simona Halep lesimázhatja az Amanda Anisimova elleni negyeddöntős meccsét is.

Szerdán folytatódnak a negyeddöntős küzdelmek Párizsban, és ezúttal egy női összecsapást szemeltünk ki, melyen a címvédő Simona Halep és a trónkövetelő Amanada Anisimova méri össze a tudását. 

A fogadóirodák viszonylag kevés esélyt látnak a meglepetésre, hiszen a 17 éves amerikai tini továbbjutására például a    5.00-szörös pénzt fizet, míg a világranglista-harmadik román győzelme 1.20 alatti oddson fogadható. 

Az oddsmesterektől ez az oddsszabás teljesen érthető, miután Halep az előző körben a másik 2001-ben született tehetséget, Iga Swiateket 6-1, 6-0-lal mészárolta le. 

A címvédő román szekere a torna elején döcögött, az elmúlt két meccsén azonban ellenállhatatlanul játszott és mindössze négy játékot veszített. 

Különösen fogadóként hihetetlen, amit pályára tesz, ugyanis összesen 31 bréknél jár az idei tornán. 

Ez egy egészen döbbenetesen magas szám, ráadásul egy parádés 16-os sorozatban van, ami azt jelenti, hogy Swiatek és Lesya Tsurenko sem tudott ellene szervajátékot hozni. 

Kérdés, hogy Anisimovának sikerül-e?

Az amerikai lány borzasztó tehetséges és nagyon szépen jutott el a negyeddöntőig, azonban igazán nagy bravúrt nem kellett bemutatnia. Ezen a szinten gyakorlatilag nulla tapasztalattal rendelkezik és Halep kaliberű játékossal sem sokszor volt még dolga. 

Kétségkívül a jövő egyik sztárja lehet, hihetetlen érettséget mutat már így 17 évesen is, azonban Swiatek esetében is láthattuk, hogy bőven van még tér a fejlődésre. 

Anisimova Melbourne-ben hasonlóan szépen menetelt, majd jött a későbbi döntős Petra Kvitova, aki ellen 3 játékot tudott összekaparni. 

Halep ellen salakon sem lesz sokkal egyszerűbb dolga, főleg, ha a román úgy fogad, ahogyan az elmúlt meccsein. 

Mire fogadjunk?

Ezen a mérkőzésen különösen megéri a bet365 adogatásokra kínált piacain nézelődni. 

Kifejezetten tetszetős 1.90-ért, hogy Halep rögtön brékkel kezd. Egyrészről a 16-os sorozata magáért beszél, másrészről egy teljesen rutintalan ellenfél áll majd vele szemben, aki ellen érdemes ezt megrizikózni. Sőt, ha még azt is idevesszük, hogy a címvédő mind a négy meccsét brékkel nyitotta, akkor ez a tipp egyenesen kihagyhatatlan. 

{"headTitle":"Simona Halep - Amanda Anisimova","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-05 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anisimova első adogatójátéka - játék nyertese Halep","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom