Darts-vb 2019

Itt vannak az első hendik a magyarok vb-meccsére

megosztom

A magyar csapat a házigazda németek ellen kezdi meg szereplését a World Cup of Dartson. Az oddsok alapján a szoros meccs is siker lenne.

Péntek este 10 óra körül lép színpadra a magyar darts-válogatott, amely ellenfélként a házigazda és titkos esélyes Németországot kapta az első fordulóban. A Székely Pál - Végső János összetételű magyar páros győzelmére a bukmékerek kevés esélyt adnak, hiszen a fiúk sikere 6-7-szeres szorzót fizet, míg a német csapat továbbjutása 1.10 körüli szorzót kínál.

Az óriási különbség nem véletlen, hiszen a német csapat Max Hopp és Martin Schindler duójából áll, előbbi a 25., utóbbi játékos pedig az 51. a PDC világranglistáján.

A magyar válogatott nyolcadik alkalommal szerepel majd a World Cup of Dartson, de ebben a felállásban még nem játszott. Végső János második, míg Székely "Penge" Pál első vb-szereplésére készülhet. Székely múlt héten belekóstolhatott a PDC világába, hiszen a Dutch Mastersen Raymond van Barneveld ellen léphetett porondra, és bár 6-2-es vereséget szenvedett, tapasztalatszerzésnek kiváló alkalom volt számára a megmérettetés.

A nemzetközi bukik közül a     az elsők között hozta ki a hendikephatárokat a mérkőzésre, oldalunk legújabb partnere pedig 3-4 leges különbséget vár a csapatok között. A németek -2,5-es hendikepje 1.60-as szorzón pakolható, ami első ránézésre ígéretes tippnek tűnik.

Ti mit gondoltok, mire lehet képes a magyar csapat?

 

 

 

 

{"headTitle":"Magyarország - Németország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-06 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország +1.5","odds":"1.04","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Németország -1,5","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Németország -2,5","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Németország -3,5","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Németország -4,5","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}

 

Borítókép: Székely Penge Pál Facebook
megosztom