Vízilabda

Hiába játszik hazai pályán a magyar válogatott, teljesen esélytelen

megosztom

Rajtol a női vízilabda Világliga Szuperdöntője, melynek a Duna Aréna ad otthont. A mieink az USA ellen kezdenek.

Bíró Attila lányai esélytelenek az amerikaiak ellen. - Fotó: MTI

Kedden elrajtol a női vízilabda Világliga Szuperdöntője, melynek ezúttal Magyarország, azon belül is a budapesti Duna Aréna ad otthont. A mieink a B jelű négyesbe találhatók, ahol rajtunk kívül az amerikai, az orosz és a kanadai válogatott került. A csoportkör végén nincs kieső, valamennyi együttes továbbjut a rájátszásba, azonban természetesen nem mindegy, hogy ki hányadik helyen teszi azt. A tornát egyébiránt hat nap alatt lezavarják, nincs pihenőnap.

A magyar válogatott egy hetet Montenegróban, egy hetet itthon készült a tornára, de nyugodtan fogalmazhatunk úgy, hogy az amerikaiakra, mivel a nyitónapon velük játszunk. Nagyon kemény meccs lesz, amit jól jellemez, hogy az USA végső sikerére mindössze 1.25-szörös oddson lehet fogadni, míg a sorban második Magyarországra 10-szeres pénzt kínálnak a bukmékerek...

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (FTC).
Mezőnyjátékosok: Csabai Dóra (FTC), Faragó Kamilla (UVSE), Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Illés Anna (BVSC), Keszthelyi Rita (UVSE), Parkes Rebecca (UVSE), Rybanska Natasa (UVSE), Szilágyi Dorottya (Eger), Szücs Gabriella (UVSE), Vályi Vanda (Dunaújváros).
unibet

"A játékosok a maximumhoz képest a közepesnél valamelyest erősebb fázisban vannak, bízom benne, a hét második felére sokkal jobbak lesznek. Az amerikaiak elleni három közös, kétkapus edzés azért segített, sok olyan dolgot láttam, amit szerettem volna, és persze sok olyat is, amit nem. Munkában vagyunk, meccsről meccsre fejlődni akarunk!" - mondta Bíró Attila, Magyarország szövetségi kapitánya az mvlsz.hu-nak.

Sajnos tényleg nincs túl sok esélyünk az amerikaiak ellen, akik nem csak Világliga-, hanem olimpiai és világbajnoki címvédőként (!) érkeznek Budapestre. Mindemellett ahogy Bíró Attila is elmondta, a hét második felére kell csúcsformában lenni, hiszen amíg a csoportkörben belefér a hibázás, az egyenes kieséses szakaszban már nem.

Legutóbb egy éve játszottunk ellenük hivatalos barátságos mérkőzést, de abban nem volt köszönet, hiszen 12-3-ra kaptunk ki tőlük. Ha ezúttal ekkora különbség nem is lesz a két fél között, vélhetően az amerikai együttes "megcsinálja" a bukmékerek által felállított hendikep határt, és legalább négy góllal legyőzi a mieinket a nyitónapon.

{"headTitle":"Magyarország - USA","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-04 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"USA -3,5","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
megosztom