Átigazolás

Megduplázhatjuk a pénzünket Sanéval

  • gb1
megosztom

A fiatal német csillag legnagyobb kérője a Bayern München és a pletykák hatására beesett az átigazolásának szorzója.

A nyár egyik nagy fogása lehet(ne). fotó: Youtube

Leroy Sané üstökösként robbant be a köztudatba, amikor 2016-ban 50 millió euróért a Schalkéból a Manchester Cityhez igazolt. Guardiola már a bayernes évei alatt kipécézte magának a fiatal támadót, aki remek befektetésnek bizonyult, hiszen immár minimum a dupláját éri egykori árának. 

A német rekordbajnok a napokban bejelentkezett érte és 80 millió eurós ajánlatot tett az égszínkékeknek, amit állítólag már el is utasítottak a manchesteriek. Ami a németek malmára hajthatja a vizet, hogy Robben és Ribery távozásával megüresedett pozíciók egyikében akár fix helye lehetne a szenegáli felmenőkkel rendelkező ifjoncnak. A Cityben ugyanis Guardiola rendre csak a padra nevezte és alig kapott lehetőséget kezdőként. 

A Bayern vezérkar a következőket nyilatkozta az ügyben.

A szezonhajrá miatt egy kicsit háttérbe szorultak az átigazolási ügyek, de Hasant arra kértük, hétfőtől adjon újra gázt ezen a területen. 

- mondta Uli Hoeness, a Bajorok elnöke. "Mindent megteszünk, de nem jelenthetem ki, hogy sikerrel is fogunk járni. Mindenesetre ez egy nagyszerű igazolás lenne” - tette hozzá Rummenigge.

A szezonban 46 tétmérkőzésen 16 gólt és 18 gólpasszt jegyzett Sané piaci értékét 100 millió euróra becsüli a mértékadó Transfermarkt, ami rekordösszeget jelentene a münchenieknek. Ez már csak azért is lehet problémás, hiszen az Atléticótól megszerzett Lucas Hernandez (80M euró) és a Stuttgarttól igazolt, szintén francia Pavard (35M euró) megszerzésével már így is mélyebben zsebbe nyúltak, mint korábban valaha. Arról nem is beszélve. hogy Hoeness nem csak a transzfer, de a fizetési költségek miatt is aggodalmát fejezte ki, hiszen Leroy ára ebből a szempontból is csillagászati.

Nem csak a Bayern, de a játékos részéről sem tűnik simának az ügy. A Sky Sport megbízható német forrása, Torben Hoffman szerint ugyanis Sané nem tervez hazatérni szülőföldjére, legalábbis nem idén. Márpedig más csapat nem igen jöhet szóba, ergó a képlet nagyon úgy fest, hogy ősztől is a Manchester City mezében rúgja majd a bőrt, erre pedig jelenleg @2.00-es oddson fogadhatunk az Unibetnél.

unibet

 

megosztom