UEFA

Klopp két hónap múlva duplázhat - oddsok a Szuperkupára

  • ivan
megosztom

Liverpool - Chelsea meccset rendeznek majd az Európai Szuperkupáért, nem meglepő módon a BL-győztes gárda a favorit.

Augusztus 14-én Isztambulban rendezik meg az UEFA Szuperkupa döntőjét, azaz a Bajnokok Ligája- és az Európa Liga-győztesének csatáját.  A kupa 44 éves történetében ez lesz az első alkalom, hogy két angol gárda küzd meg a trófeáért.

Fotó: chelseafc.hu

A BL-döntő után pár órával a fogadóirodák már meg is nyitották a piacokat a mérkőzésre, ahol az oddsok alapján a Liverpool lesz a favorit.

Ez önmagában nem meglepő, hiszen szinte mindig a BL-győztes csapat az esélyes a Szuperkupában, ráadásul várhatóak a nyár folyamán a Chelsea-nél megy majd végbe több változás.

A londoniak majdnem biztosan elveszítik legjobbjukat Eden Hazard személyében, ráadásul arra is nagyon kevés esély van, hogy Maurizio Sarri maradjon a kispadon. Ne felejtsük el, hogy a Chelsea még mindig eltiltását tölti az átigazolási piacon, így a Kékek nagyon nem fognak tudni megújulni a következő szezonra.

A fogadóirodáknál ennek megfelelően a Liverpool szorzója az alacsonyabb, Jürgen Klopp csapatának rendes játékidőben aratott győzelme 2.05 körül fogadható, míg a Chelsea 90 perces sikere 3.60 körüli oddsot kínál.

{"headTitle":"Liverpool - Chelsea ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"2.06","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.46","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"3.56","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3046724] 2019-08-14 21:00:00 Liverpool - Chelseax;
megosztom