Tenisz

Ebbe a két fogadásba fektetünk a Thiem-Monfils slágermeccsen - napi tippek a Garrosra

  • Cesc18
megosztom

Pazar csatát és komoly izgalmakat vetít előre az osztrák és a francia klasszis nyolcaddöntője.

Hétfőn folytatódnak a nyolcaddöntős küzdelmek Párizsban, a menüben pedig több igazán ínycsiklandozó fogást is találunk. A világelső Novak Djokovics Jan-Lennard Struff elleni meccse óriási izgalmakat nem tartogat, a másik három összecsapás viszont szoros csatákat ígér. Különösen a tavalyi finalista Dominic Thiem és a 14. kiemelt Gael Monfils párharca, akik a Roland Garros közönsége előtt első alkalommal mérik össze a tudásukat. 

Fogadás a továbbjutóra    
Dominic Thiem Gael Monfils
1.36 3.20

A fogadóirodák az osztrákot favorizálják, ami az elmúlt években mutatott párizsi teljesítménye alapján teljesen indokolt, az 1.50 alatt megszabott szorzóját azonban nem tudjuk mire vélni. 

A másik oldalon a francia showman ugyanis piszok jó formát mutatott a torna első hetében.

Monfilsra egyáltalán nem jellemző módon a három kötelező győzelmét egyaránt sima 3-0-lal abszolválta. 

Thiem szekere viszont erősen döcögött az első három körben, és többször is nehéz helyzetből mászott ki és kerülte el a döntő szettet. Persze arról szó nincs, hogy rossz formát mutatna, inkább csak nem tudott olyan elsöprő teniszt a pályára tenni, amivel könnyebben vehette volna az akadályokat. 

Monfils szettveszteség nélkül jutott el a legjobb 16-ig. - Fotó: ATP

Monfils esetében már az első meccse után látszódott, hogy jó formának örvend és rettentően motivált. Miután tükörsimán megoldotta az eddigi meccseit, így Thiem ellen a lehető legfrissebben léphet pályára. 

Ez pedig egy nagyon jó esélyt teremt a francia számára, hogy borítsa a papírformát. Nála jobban talán senki sem tudja hergelni a közönséget, az pedig szinte garantált, hogy a Philippe Chatrier-n teltház lesz. 

Thiemnek tehát nem csak a jó passzban lévő ellenféllel, de a több ezres francia publikummal is meg kell majd küzdenie. Ez egy igazán komoly mentális teszt és egy viszonylag új helyzet lesz az osztráknak, hiszen az elmúlt években elkerülte a gall játékosokat Párizsban. 2014-ből van egy Paul-Henri Mathieu elleni meccse, de az azért nem ugyanaz a kaliber, mint ez a mostani lesz. 

Mire fogadjunk?

A value egyértelműen Monfils oldalán hever, aki ugyan hajlamos az ilyen meccseket elgörcsölni, de az első hét alapján bízunk benne, hogy képes a legjobb teniszét pályára tenni. Amióta egyébként Liam Smith-szel dolgozik, sokkal jobb a hozzáállása, talán ennek is köszönhető, hogy ennyire összeszedett volt az eddigi meccseken. 

A francia továbbjutására kínált 3.00 feletti odds kifejezetten kecsegtető, főleg a    -nél megjátszva, hiszen az iroda korai kifizetésének köszönhetően elegendő, ha 2-0-lal kezd Monfils és máris jóváírják a nyereményt. 

Szintén tetszetős, hogy a francia legalább 2 szettet fog, erre dupla pénzt kapunk. 

Ebben a meccsben erősen benne van, hogy 5 szettben dől el, így a 3.5 szett felett 1.66-ért igencsak könnyű pénznek néz ki. 

{"headTitle":"Dominic Thiem - Gael Monfils","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-03 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Monfils nyer","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Egyenes szettekben nyer? Nem","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom