Bajnokok Ligája

Angol csapat a favorit, de nem a címvédő! - íme a 2019/20-as BL-oddsok

  • varin
megosztom

A két döntős nincs a top2-ben, míg a PSG sikere már 10-szeres pénzt fizetne.

A Liverpool-szurkolókat leszámítva egy igen feledhető fináléval zárult Madridban az európai futballszezon, Jürgen Klopp fiai viszonylag simán verték a gyenge Tottenhamet 2-0-ra. Habár a következő döntőig még egy évet várnunk kell, akár már fogadhatunk is arra, melyik csapat nyeri az isztambuli döntőt.

Fotó: Sky Sports

Az Atatürk Olimpiai Stadion korábban egyszer adott otthont BL-döntőnek, 2005-ben a mostani címvédő Liverpool hosszabbítás után verte az AC Milant. Most azonban nem a Vörösök a favoritjai a sorozatnak, hiszen a     nemrég publikált szorzói alapján egy másik angol gárda, a Manchester City sikere várható. Második helyen a Pool által elődöntőben kiütött Barcát találjuk, míg a címvédőt a Real Madrid, a PSG és a Juventus követi. Érdekesség, hogy Neymarékkal tízszerezhetnénk pénzünket, míg mondjuk a Chelsea 34-szeres kasszát jelentene.

Az outsidereknél a Porto és az Atalanta 67-es száma feltűnő, illetve a várhatóan szétszedés előtt álló Ajax 41-szeres szorzója is okot adott szemöldökünk felhúzására.

Szerintetek révbe ér végre a Guardiola-csapat vagy a value máshol keresendő?

{"headTitle":"Ki nyeri 2019/20-ban a Bajnokok Ligáját?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-18 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"PSG","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Borussia Dortmund","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom