Tenisz

Ez a legbiztosabb over vasárnapra? - napi tippek a Roland Garrosra

  • Cesc18
megosztom

Maratoni hosszúságú csatának ígérkezik Kei Nisikori és Benoit Paire nyolcaddöntője Párizsban.

Vasárnap megkezdődnek a nyolcaddöntős küzdelmek Párizsban, méghozzá a férfiak alsó ági összecsapásaival. A tálba ezen felén igazán nagy meglepetés eddig nem történt, így kiváló párharcok várnak ránk a legjobb 16 között. A játéknap legkiélezettebb meccsét Kei Nisikori és Benoit Paire vívhatja, akik tavaly a második körben is öt szettbe bonyolódtak egymás ellen. 

Benoit Paire tornagyőzelemmel hangolt a Garrosra. - Fotó: ATP

Ez egy nagyszerű sansz a franciának, hogy visszavágjon, egy éve ugyanis hiába vezetett 2-1-re, a japán végül fordítani tudott. Paire utóbbi hetekben mutatott formája nagyon ígéretes, hiszen egy lyoni tornagyőzelemmel hangolt, az ott mutatott játékát pedig Párizsba is át tudta menteni. 

Azt viszont azért nem lehet mondani, hogy simán vette volna az eddigi akadályokat, hiszen a második körben Pierre Hugues-Herbert ellen csak döntő szett 11-9-re tudott nyerni. Pedig nagyon úgy indult a meccs, hogy Paire lesimázza, de honfitársa 2-6, 2-6 után sem adta fel. Végül 4 óra 33 percet játszottak, ami a továbbjutó franciának nem jött a legjobban, ugyanakkor az egyébként is komoly önbizalma még tovább nőtt.

Nisikori ugyancsak behúzott egy nagyon necces meccset. Az előző körben Djere Laslo ellen döntő szett 8-6 arányban harcolta ki a győzelmet, ám borzasztóan rezgett a léc nála, miután az ötödik játszmában dupla brékhátrányban is volt. 

Mindketten játszottak tehát már egy több, mint 4 órás meccset, és bizony ez sem ígérkezik rövidnek. Paire ütőereje és tudása megvan ahhoz, hogy legyőzze a japánt, ugyanakkor Nisikori alapvonal játéka sokkal stabilabb. 

Mind a három korábbi Grand Slam-meccsük három vagy négy szettben dőlt el.

Nem gondoljuk, hogy most más lesz a helyzet. Paire játéka alapból borzasztó hullámzó, de amikor a legjobb teniszét nyújtja, akkor dominálhatja a japánt. 

Jó lehet a 38.5 játék felett, illetve 1.61-ért tetszetős a 3.5 szett felett is. 

{"headTitle":"Kei Nisikori - Benoit Paire","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-02 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Egyenes szettekben nyer? Nem","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom