Bajnokok Ligája

Rengeteg tippmester jósolt a BL-döntőre - íme!

Tíznél is több tipster osztotta meg tippjét a profi tippadó platformon.

Szombaton következik a futballszezon megkoronázása, a Liverpool-Tottenham döntőnek pedig a Wanda Metropolitano ad majd otthont. Akár a labdarúgás szerelmeseként, akár sportfogadóként, akár pedig csak koca-meccsnézőként is érdemes lesz megnézni a találkozót, melyet néhány tippel még izgalmasabbá tehetünk. Ezekből válogattunk most.

Csekkold a profik tippjeit a Logibeten!

Nem meglepő módon egy BL-döntő nagyon sok tippmestert megihlet, így a legjobbak is hosszú órákig bújták a piacokat erős tippek után kutatva. A seniorok közül Tomihmv és varin is úgy tűnik, hogy megtalálta a tutit, hiszen mindketten egy 5/10-es tippet küldtek játékba. Varin ezt még tovább spékelte egy 8/10-es, igen magas szorzójú fogadással, amelyben látszólag hatalmas érték lehet. A két rutinos tippmester ötletei egyáltalán nem ütik egymást, hiszen Tomi gólokkal kapcsolatban tippelt, míg varin egy speciális piacról választott.

Több tippel próbálkozott tomeemagyar és Nyitraii98 is, de több rookie-tól is találhatunk még ötletet az oldalon.

Érdemes tehát ezúttal is bizalmunkat a Logibet profijaiba helyezni, hiszen töménytelen mennyiségű ötletet meríthetünk innen, arról nem is beszélve, hogy a kezdési várhatóan akár még több tucatnyi fogadás érkezik be a mérkőzésre.
 

Csatlakozom a profikhoz a Logibeten!