Sportfogadás

Egy junior tippmester eddig a Roland Garros sztárja!

A rutinos rókák gyengén muzsikálnak, lukinsky viszont nagyon odavágott az elmúlt napokban.

Szenzációsan jól kezdte a 2019-es Roland Garrost a Logibet egyik junior tippmestere, lukinsky. A kiváló formában lévő tipster igen sok tippjét osztja meg partneroldalunkon, az eredmény pedig eleddig nem maradt el. Íme!

A vasárnap elkezdődött versenyre lukinsky eddig 72 tippet publikált, amellyel +62.5 egységet nyert, ami 14.17%-os ROI-nak felel meg.

Lukinsky személyében egy nagyon rutinos tippmesterről van szó, hiszen első tippjét már több, mint két éve publikálta a Logibetre, azóta hol több, hol kevesebb sikerrel, de megszakítás nélkül püföli az irodákat.

Külön elismerést is érdemel, hiszen még a legrosszabb formája közepette sem változtatott taktikáján, ugyanabban a stílusban tippelt tovább, ami egy jó tippmester egyik legfontosabb ismérve. A kitartás pedig meghozta eredményét, hiszen december óta több, mint 12%-os ROI-val dolgozik és 200 egységet nyerve lépkedett egyre feljebb a ranglétrán.

Reméljük, a Garros második hete is úgy sikerül majd, ahogy az első napok, ha például odavág még egy hasonló szériát, mint kedden, amikor is zsinórban 15 tippet húzott be, vélhetően nagyon sok elégedett ügyfelet szerez majd magának.

Érdemes tehát a feltörekvő tehetségekre is odafigyelni partneroldalunkon, különösen azért, mert egyetlen előfizetés árával nem csak a masterekre vagy a seniorokra iratkozhatsz fel, hanem az olyan remek formában lévő tipsterekrek is, mint lukinsky.

Csatlakozz a Logibet rendszeréhez és teszteld Lukisnky szaktudását!